Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jakob E, General ManagerThe Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. jan. 2019
Dear gmvhi
Tak for din anmeldelse.

Vi har håber at I havde et godt ophold hos os og nød at være i København.
Vi har forskellige størrelser af værelser og I er altid velkommen til at bede om en opgradering at værelset, til en ekstra pris, hvis I ikke føler jer komfortable i det værelse I har booket. Vi vil altid gøre vores bedste, for at I får et behageligt ophold.
Vi håber på at vi kan få fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Jens Wittendorff
    kr 907
0.9 km fra The Square Copenhagen
Se flere hoteller i København
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i København.
Gåavstand til det meste. 5 minutter å gå fra togstasjonen. Ligger også svært nære Tivoli.
Ligger midt i en hovedgate, så mye støy fra biler osv...
Vi var i København på avslappingsferie, men fikk ikke slappe av. Mye grunnet støy utenfra, men mest av alt grunnet arbeid på hotellet. De startet opp svært tidlig alle dagene med å hamre og bore. Dette gjorde det umulig å sove. Veldig irriterende!
Internettet sluttet også å fungere.
Helt ok frokostbuffé.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, worldwider41
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Nyoppusset og bra. Sentralt beliggende med kort vei til Strøget og togstasjon. Fine små rom og bad, samt tiltalende fellesområder. Hotellet fungerer både for forretning og storbyferie. Mange restauranter i nærheten som stenger merkelig tidlig som i hele København. Oslo er nok blitt et bedre sted for dining og uteliv.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Oivind_oivind
Jakob E, Guest Relation på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Kære Oivind_oivind
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, du har haft et godt ophold hos os.
De fleste restauranter lukker deres køkken omkring kl. 22.00, men man må som oftest gerne blive siddende efter. Næste gang du besøger os, så kan vores receptionister hjælpe dig med at finde et sted hvor du kan spise og drikke drinks, de steder findes der mange af i København.
Vi håber på, at få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Mette Franca Rasmussen
Guest Relation

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Fint, sentralt hotel og god service. Vi hadde rom i 2 etasje, ut mot gaten. Var utrolig dårlig isolert rundt vinduet, så det var kaldt og veldig mye bråk fra utsiden. Synd at dette ødela noe som ellers hadde vært bra.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Tove M
Jakob E, General Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kære Tove M
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, I ikke sov godt pga. støj fra gaden. Det er desværre svært at eliminere støj, når vi er placeret i centrum af byen.
Vi har værelser som vender mod vores baggård som er mere stille, det er du altid velkommen til at ønske.
Vi håber på at få fornøjelsen af at kunne byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Jens Wittendorff
Direktør

Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Svært godt fornøyd med hotellet. Fint hotell fikk oppgradert til juniorsuite. Gode senger, rom med sofa, bord, minibar, og vannkoker for te og kaffe. Bad med badekar og alt nødvendig utstyr. Takk til en svært hyggelig og hjelpsom resepsjonbetjening. Dette blir helt klart mitt valg nr 1 på neste Københavnbesøk.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 683lailam
Jakob E, Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Kære Laila M
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, du har nydt dit ophold hos os. Det lader til, du har haft en skøn tur med forkælelse og afslapning, lige som det skal være. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Helle Salling Røber
Bookingchef

Anmeldt 4. september 2018

Hotellet var rent og pent. Personalet var svært imøtekommende og hyggelige.
Rommet var fint for oss, badet var innbydende og rent.
Beliggenheten på hotellet var perfekt. Nært til Hovedbanestasjonen.
200- 300 meter unna så var du i Strøget. Vi ble veldig fornøyd.

Romtips: Vårt rom var i 1. etasje mot en gate med liten trafikk. Vi sov godt.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
Takk, Irene124
Jakob E, Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2018

Kære Irene124
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at vide du har nydt dit ophold hos os samt beliggenheden, som gør det nemt og bekvemt at komme rundt i den skønne by.
Vi håber på at kunne få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Helle Salling Røber
Reservation Manager