Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
OFuglestad
Sandnes, Norge
Anmeldelse av The Square Copenhagen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, General ManagerThe Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. jan. 2019
Kære OFuglestad
Tak for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at vide, I havde et godt ophold hos os, og nød at slappe af i loungen, hvilket også er meningen.
Vi håber at kunne få fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Jens Wittendorff
Direktør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 406
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.0 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 698
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official website
    kr 1 700
1.3 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
kr 2 175
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 175
1.4 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Nyhavn canal
kr 1 340
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.0 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 2 274
  • eDreams
0.6 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Romservice
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 226
  • Priceline
0.8 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 035
  • Expedia.com
    kr 1 066
1.4 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Entrance
  • Hotels.com
  • Official website
    kr 1 302
  • Algotels
0.9 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 673
  • Vio.com
0.5 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 078
  • Algotels
5.0 km fra The Square Copenhagen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i København
Anmeldelser (3 876)
Filtrer anmeldelser
3 877 resultater
Vurdering fra reisende
1 091
1 608
771
269
138
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 091
1 608
771
269
138
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 3 877 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Rommene er altfor små til å få inn fire stk. Ellers er hotellet helt gjennomsnittlig. Man må forvente støy når hotellet ligger midt på Rådhusplassen, men vi var heldige og fikk et stille rom. Grei frokostbuffet. Fresh lobby, men gangene og rommene er små og trange.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, gmvhi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, General Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019
Google-oversetting

Dear gmvhi
Tak for din anmeldelse.

Vi har håber at I havde et godt ophold hos os og nød at være i København.
Vi har forskellige størrelser af værelser og I er altid velkommen til at bede om en opgradering at værelset, til en ekstra pris, hvis I ikke føler jer komfortable i det værelse I har booket. Vi vil altid gøre vores bedste, for at I får et behageligt ophold.
Vi håber på at vi kan få fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Jens Wittendorff
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i København.
Gåavstand til det meste. 5 minutter å gå fra togstasjonen. Ligger også svært nære Tivoli.
Ligger midt i en hovedgate, så mye støy fra biler osv...
Vi var i København på avslappingsferie, men fikk ikke slappe av. Mye grunnet støy utenfra, men mest av alt grunnet arbeid på hotellet. De startet opp svært tidlig alle dagene med å hamre og bore. Dette gjorde det umulig å sove. Veldig irriterende!
Internettet sluttet også å fungere.
Helt ok frokostbuffé.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, worldwider41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Nyoppusset og bra. Sentralt beliggende med kort vei til Strøget og togstasjon. Fine små rom og bad, samt tiltalende fellesområder. Hotellet fungerer både for forretning og storbyferie. Mange restauranter i nærheten som stenger merkelig tidlig som i hele København. Oslo er nok blitt et bedre sted for dining og uteliv.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, Guest Relation på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Kære Oivind_oivind
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, du har haft et godt ophold hos os.
De fleste restauranter lukker deres køkken omkring kl. 22.00, men man må som oftest gerne blive siddende efter. Næste gang du besøger os, så kan vores receptionister hjælpe dig med at finde et sted hvor du kan spise og drikke drinks, de steder findes der mange af i København.
Vi håber på, at få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Mette Franca Rasmussen
Guest Relation

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Fint, sentralt hotel og god service. Vi hadde rom i 2 etasje, ut mot gaten. Var utrolig dårlig isolert rundt vinduet, så det var kaldt og veldig mye bråk fra utsiden. Synd at dette ødela noe som ellers hadde vært bra.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tove M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, General Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Kære Tove M
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, I ikke sov godt pga. støj fra gaden. Det er desværre svært at eliminere støj, når vi er placeret i centrum af byen.
Vi har værelser som vender mod vores baggård som er mere stille, det er du altid velkommen til at ønske.
Vi håber på at få fornøjelsen af at kunne byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Jens Wittendorff
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Svært godt fornøyd med hotellet. Fint hotell fikk oppgradert til juniorsuite. Gode senger, rom med sofa, bord, minibar, og vannkoker for te og kaffe. Bad med badekar og alt nødvendig utstyr. Takk til en svært hyggelig og hjelpsom resepsjonbetjening. Dette blir helt klart mitt valg nr 1 på neste Københavnbesøk.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 683lailam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018
Google-oversetting

Kære Laila M
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, du har nydt dit ophold hos os. Det lader til, du har haft en skøn tur med forkælelse og afslapning, lige som det skal være. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Helle Salling Røber
Bookingchef



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser