Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 138
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 116
Vis tilbud
Hotels.com
USD 116
Vis tilbud
PricelineUSD 138
FindHotelUSD 125
TravelocityUSD 116
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 589)
Filtrer anmeldelser
3 589 resultater
Vurdering fra reisende
957
1 531
726
249
126
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
957
1 531
726
249
126
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 3 589 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Ligger veldig sentralt, rett ved Tivoli og bussforbindelse rett utenfor døren. Rent og pent rom, romslig, god seng, men vi hadde vanlig dobbeltrom og syntes sengen var litt smal for oss. Tekoker på rommet, likeså en flaske vin og div i kjøleskapet. Alt i alt meget bra.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
3  Takk, Anne Grethe S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020

Beliggenheten var perfekt for oss, men vi ble veldig skuffet over frokostbuffeten. Vi fikk oppgradert rom til et som var helt likt det forrige. Sengene var under middels, og burde vært bedre på et 4-stjerners hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, LarsS2276
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020

Hotellet ligger midt i sentrum. Kort vei til alt. Frokosten kunne vært bedre. Litt lite og velge i. For sønnen min som ikke spiser noe med frø på, så ble det litt snaut med yoghurt og små croissanter til frokost.
Men totalt sett kan hotellet anbefales :)

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, jankis64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mars 2020

Hyggelig sted, god beliggenhet. Rommene er rene, fine rom, hyggelig personale. Kan være noe støy fra gaten, men det har ikke plaget meg nevneverdig. Hotellet ligger fint til, rett ved Rådhusplassen, Tivoli og Hovedbanegården.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, ih4of41ms9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, General Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2020
Google-oversetting

Kære ih4of41ms9
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at vide, du har nydt dit ophold her hos os og vi håber på, vi kan få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Jens Wittendorff
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig serviceinnstilt , fikk rommet kl.08 om morgenen selv om innsjekk var mye senere. Anbefaler å bestille rom med tilgang til lounge, her får du forskjellig drikke, småsnacks i et rolig og avslappende miljø. Hotellet ligge veldig sentralt. Vel verdt pengene

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, kvisten83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jakob E, General Manager på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020
Google-oversetting

Kære Kvisten83
Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at vide, du havde et godt ophold her hos os og nød at tilbringe tid i loungen. Vi skal sørge for at give din meget værdsatte ros videre til vores personale, hvilket de vil blive meget begejstret for.
Vi håber på, vi kan få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen,
Jens Wittendorff
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser