amarthe
Anmeldelse av The Square Copenhagen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Josefine Gylden, Guest Services / Front OfficeThe Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. apr. 2024
Kære gæst,

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er glade for at I havde et godt ophold og nød de store connecting rooms.

Vores centrale placering gør netop at man kan høre Københavns buzz :)

Vi håber at vi får mulighed for at byde Jer velkommen en anden gang.

• Official Site
1 631
1 141
1 631
Anmeldt 5. november 2023

Et hyggelig og behagelig hotell midt på Rådhuspladsen, midt i blinken for oss. En deilig frokostsal på toppen av hotellet med gode produkter. Nam, Nam. Værelset var lyst, stort og fint, med et deilig baderum. Sengene var i hardeste laget for en revmatiker som meg men det gikk da greit.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Robert S
Josefine Gylden, Guest Services / Front Office på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2023

Kære Robert,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du nød dit ophold, nød morgenmaden og værelset.
Tak for din feedback på vores senge.

Vi håber, at vi får muligheden for at byde dig velkommen en anden gang.

Anmeldt 1. oktober 2023

Styr unna! Rommene blir ikke vasket selv om vi ba om vask alle dagene vi bodde der, putene var forferdelige og frokostsalen er fullstendig kaos! Vi varslet om alle mangler, liten respons før vi fysisk møtte opp i resepsjonen.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Z8081QMcp
Josefine Gylden, Guest Services / Front Office på The Square Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2023

Kære gæst,

Tak for din anmeldelse af The Square Hotel, den sætter vi stor pris på da det hjælper os til at blive bedre.

Vores rengøringskoncept "Cleaning on demand" er for at spare på miljømæssige ressourcer som strøm og vand. Vi har derfor valgt at lade det være op til vores gæster, hvis de bor her mere end én nat, om de vil have rengøring eller ej.

Vi er meget kede af, at I ikke fik rengjort jeres værelse selvom I bestilte det og jeg vil selvfølgelig undersøge sagen nærmere.

Vi opfordre vores gæster til at bestille bord i vores morgenmadsrestaurant for at undgå kø og vi er kede af jeres oplevelse i restauranten.

Endnu engang beklager vi.

Anmeldt 15. juli 2023

Familietur fra Norge- Danmark!. Flott hotell, flotte rom, nydelig frokost (morgenmad) , kjempefin tak lounge, (perfekt i solskinn) !! Hyggelige ansatte som hjelper deg med alt. Vi koset oss max før og etter konsert i København.
Kommer tilbake :D

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, sharoy646453
Anmeldt 8. juli 2023

Fint hotell, ryddig og fint møblert! Hyggelig personal som er veldig imøtekommende og serviceinnstilte. Kort vei til shoppinggate og indre by!

Minus for litt dårlig senger og ikke så mye utvalg på frokost

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, malinjohansson96
Anmeldt 29. juni 2023

De ansatte var utrolig serviceinnstilte og hyggelige. Rommet var fint, men senga var vondt å ligge i og det var varmt og dårlig luft om natta. Helt fantastisk beliggenhet. Sentralt og i gangavstand til mye. Kollektivtilbud rett utenfor døra, så det man ikke kan gå til er likevel enkelt å komme seg til. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, FrkMona