Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 186
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 180
Vis tilbud
Priceline
USD 186
USD 158
Vis tilbud
Hotels.comUSD 180
Trip.comUSD 179
TravelocityUSD 180
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 298)
Filtrer anmeldelser
1 299 resultater
Vurdering fra reisende
819
296
110
44
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
819
296
110
44
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 1 299 anmeldelser
Anmeldt 30. oktober 2018

Hotellet ligger en liten steinkast fra kjernen av sentrum.
Litt stiv pris, men veldig fin hotell, eksklusivt stil og interiør.
Fikk tidlig innskjekking uten noe problem.
Rommet var enda bedre enn forventet, stort med alt som trengtes, stille og rolig. Badet hadde både dusj og badekar, romslig og fin.
Minuset her var suselyd fra luftanlegget(?) som suste i flere timer i strekk, stoppet på kvelden og var tilbake på morningen. Litt dårlig luft og varmt inne på rommet, minibaren var ikke noe særlig kaldt og det kan ikke skrytes at det var noe utsikt fra rommet.
God og bra frokost med godt utvalg.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Wander173297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sebastiaan_FvK, Front Office Supervisor på Skt Petri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018
Google-oversetting

Kære Wander173297

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om dit ophold.
Vores gæsters tilbagemelding betyder meget for os og det glæder mig, at du har haft et godt ophold på SKT. PETRI.

Vi er opmærksomme på nævnte angående luften på værelset. Det tager jeg videre med vores Teknisk Chef. Derudover har vi mange forsekellige værelser og udsigten kan være forskellig. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på forhånd eller når du bor hos os, hvis du har nogle ønsker. Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Vi byder varmt velkommen tilbage til SKT. PETRI.

Med venlig hilsen

Sebastiaan van Kraaij
Front Office Supervisor
SKT. PETRI

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet er dyrt men bra standard. Vi våknet av støy så søvnkvalitet var bare å glemme. Hotellet ligger ellers sentralt i København. Parkering ordnet hotellet i en ellers trang gate. De som jobbet i resepsjon virket stresset så servicen kunne helt klart vært bedre.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Par Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sebastiaan_FvK, Front Office Supervisor på Skt Petri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Kære Par Ø

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os på SKT. PETRI.
Vores gæsters tilbagemelding betyder meget for os og det glæder mig, at du har haft et godt ophold på SKT. PETRI.

Vi er opmærksomme på nævnte angående støj fra gaden. Som du skrev, har hotellet en central beliggenhed, som kan betyde at der er støj fra gaden nogle gange. Vi beder om din forståelse. Desuden har jeg viderebragt din feedback om service i receptionen til vores Receptions Chef til at følge op.

Vi byder varmt velkommen tilbage til SKT. PETRI.

Med venlig hilsen

Sebastiaan van Kraaij
Front Office Supervisor
SKT. PETRI

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Vennlig og profesjonell innsjekking. Flotte rom. Delikat og spennende innredning. Hadde rom med balkong.
Var her med kolleger og vi benyttet også møterommene. Høyt servicenivå.
Lekker lunch, koselig bakgård/hage i tilknytning til restauranten og baren i resepsjonsområdet. God atmosfære. Frokosten var veldig god. Variert og lekker på alle måter. Kommer gjerne
tilbake hit!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Inglin2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Ö, Front Office Manager på Skt Petri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018
Google-oversetting

Kära Inglin2015,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme här på Tripadvisor efter ditt besök på SKT. PETRI. Vi är fantastiskt glada att ni hade en trevlig vistelse hos oss och hoppas på att kunna välkomna er tillbaka snart igen!

Med Vänliga Hälsningar,

Ida Öman
SKT. PETRI

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018

Bodde i et romslig og delikat innredet Deluxe-rom. Eneste negative var at rommet var varmt og vanskelig å kjøle ned til tross for at dette var i mai og sommeren ikke hadde slått til for fullt enda.

A la carte-frokosten i P Eatery var helt fantastisk og anbefales på det sterkeste!

Hyggelig betjening og effektiv inn- og utsjekk. Som sølvmedlem var det heller ikke noe problem å sjekke ut sent.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Marius E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josephine J, Gæsteansvarlig på Skt Petri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018
Google-oversetting

Kære Marius E,

Tusind tak for at tage dig tid til at give os feedback, det er yderst værdsat! Det glæder mig at læse du har haft et godt ophold hos os og vi er taknemlige for de fine ord!

Jeg kan med glæde informere at vi har forbedret vores Air Cooling på vores rum!

Vi ser yderst frem til at byde dig velkommen tilbage til SKT. PETRI, forhåbentlig snart!

Med venlig hilsen

Josephine Jul
Guest Relations
SKT. PETRI

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Helt nydelig hotell med perfekt beliggenhet. Utsøkt design på rommet og utrolig gode senger. Vi hadde en juniorsuite som også inkluderte en fantastisk frokost i restauranten! Elsker også den store lobbyen på hotellet. Har bodd på hotellet to ganger og kommer gjerne igjen!!

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 129thereses
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sebastiaan_FvK, Front Office Supervisor på Skt Petri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Kære Therese S

Tusind tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold.
Det glæder os at læse dine rosende ord.

Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage til SKT. PETRI.

De bedste hilsner

Sebastiaan van Kraaij
Front Office Supervisor
SKT. PETRI

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser