Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig-sentralt midt i Nyhavn”
Anmeldelse av McJoy's Choice

McJoy's Choice
Vurdert som nr. 435 av 2 877 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

En erkebritisk pub med utrolig utvalg av øl og bl.annet whisky. Ligger midt i Nyhavn. Vi var der i romjula, og synes det var litt rart at det sto stablet ølfat over alt i puben. Men likevel, god stemning!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (358)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 358 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Innom for å ta en glass vin på en nydelig solrik dag i Nyhavn. God service, god vin og en hyggelig atmosfære!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, O6329TDanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Det tok 10 minutter fra vi satte oss ned, til vi fikk bestille. Beliggenheten var fin, og vi bestilte en kyllingvinge dele-meny. Vi måtte vente 40 minutter på maten, og fikk servert 3 kyllingvinger...

Dato for besøk: juli 2018
Takk, siljeoldenp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Vi tok et stopp her i vår vandring i København. Satt utendørs mot Nyhavn. Mange like restauranter/ pub'er her. Fikk god mat, men noe ventetid for å få betalt. Hyggelig betjening. Flotte lokaler innendørs. Jevnt over bra med folk her.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, T3861EYlisal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2017

Vi hadde spist lunch på Peder Okse og fortsatte litt videre. Vi kjøpte øl og akkevitt og hadde det veldig hyggelig.

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elisabeth7040
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på McJoy's Choice, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i McJoy's Choice? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.