Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god sushi! ”
Anmeldelse av Sticks'n'Sushi

Sticks'n'Sushi
Vurdert som nr. 142 av 2 823 Restauranter i København
Prisklasse: USD 40 - USD 87
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi var to personer som valgte en meny som kelneren anbefalte, og det angret vi ikke på! Menyen bestod av flere retter, blant annet noe av det beste jeg har smakt av sushi.

Maten var ypperlig og fortjener egentlig 5 poeng. Men en stor ulempe med akkurat dette lokalet er at det er svært høylydt. Det går nesten ikke an å føre en vanlig samtale. Kan hende de andre restaurantene i samme kjede er bedre.

Jeg skal i alle fall definitivt spise på Sticks’n’sushi igjen! (Kanskje bare ikke akkurat her.)

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 166ineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Kære 166ineb,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.
Vi er meget glade for, at høre at jeres aften var god og at maden smagte dejligt.
Vi er beæret over, at måtte have lov at byde jer velkommen engang i fremtiden.

Desværre kan der godt være en del larm i vores restaurant, det er vi klar over.
Jeg giver dog din feedback videre til de rette, så der forhåbentlig kan blive gjort noget ved det.

De bedste hilsner
Sticks'n'Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 1 162 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Wow dettte stedet må jeg bare tilbake til, fantastisk mat og flott utsikt utover hele København by.
Vi gikk for en anbefaling fra servitør på mat og drikke og det var fantastisk kombo.
Litt høy pris men det er verdt det.
MÅ BARE OPPLEVES.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Mort1malm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018
Google-oversetting

Kære Mort,

Du skal have mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk aften. Vi giver jeres feedback videre til vores team i restauranten.
Vi ser frem til, at byde jer velkommen i en af vores restauranter en anden gang.

De bedste hilsner,
Sticks'n'Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Jeg fikk anbefalt dette stedet av en kollega og hadde høye forventninger! Disse ble så absolutt innfridd da jeg og min mann feirer vår 20. bryllupsdag ved å spise her. Fantastisk mat!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, RuthN533
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018
Google-oversetting

Kære Ruth,

Du skal have mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk aften. Vi giver jeres feedback videre til vores team.
Vi ser frem til, at byde jer velkommen i en af vores restauranter en anden gang.

De bedste hilsner,
Sticks'n'Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Bare så utrolig synd at kelnere på stedet ikke helt yter kvaliteten på maten det den fortjener. De er nok trendy, men dovne ! Måtte også flytte oss fra den insekt befengte planten, da de kravlet overalt på oss !! Bra mat, dårlig service desverre. Trenger lederskap, vi kommer aldri igjen...

Dato for besøk: juli 2018
Takk, HarryfromDavao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Kære Harry,

Tak for dit besøg og for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en uheldige oplevelse i vores restaurant. Hvis du vil sende en mail til os på sticks@sushi.dk, vil vi meget gerne vide, hvilken dato du besøgte os og vende tilbage til dig med en løsning på det utilfredsstillende besøg.

De bedste hilsner,
Sticks’n’Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk sushi. Den beste vi har spist vil jeg si. Kunne blitt en helt fantastisk opplevelse hvis bare servitøren hadde gjort ting i riktig rekkefølge. Fex fikk vi maten først men uten å ha fått fat, spisepinner, servietter, soyasaus osv så det måtte vi be om. Så fikk vi ikke riktig drikke og måtte purre på det flere ganger. Og må gjøre om på regningen flere ganger osv. Men vi kunne se at andre bord med annen servitør hadde ting i orden som varm vaskeklut før man spiser, tegnesaker til ungene etc. Men oppsummert må vi allikevel gi 5 stjerner pga den supre maten.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MarieL515
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Kære Marie L

Mange tak for de pæne ord.
Vi værdsætter altid feedback og sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive om os, og lover at give dine ord videre til vores team.
Vi ser frem til at byde jer velkommen hos os en anden god gang.


De bedste hilsner
Sticks'n'Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sticks'n'Sushi, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Sticks'n'Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din