“Drømmested på toppen av København”

Sticks'n'sushi Tivoli Hotel
Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Her mangler det ord for å beskrive hvor bra denne plassen er. Her får du sushi av en høy kvalitet og for de som ikke spiser sushi så er her flust med alternativer, er ikke alle som står i menyen. Servitørene smiler fra du går ut av heisen helt til lenge etter du har kommet hjem ;) Skulle du ikke ha lyst på mat, ikke fortvil. Her får du noen av Købens beste drinker eller kanskje kaffe med sjokoladekuler fylt med karamell (selvfølgelig hjemmelagd) Anbefaler alle til å ta seg turen hit og utsikten kan man vel heller ikke si skremmer.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Jan Ove A
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Kære Jana,

Du skal have mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk aften. Vi giver jeres feedback videre til vores team i restauranten på Tivoli Hotel.
Vi ser frem til, at byde jer velkommen i en af vores restauranter en anden gang.

Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi var to personer som valgte en meny som kelneren anbefalte, og det angret vi ikke på! Menyen bestod av flere retter, blant annet noe av det beste jeg har smakt av sushi.

Maten var ypperlig og fortjener egentlig 5 poeng. Men en stor ulempe med akkurat dette lokalet er at det er svært høylydt. Det går nesten ikke an å føre en vanlig samtale. Kan hende de andre restaurantene i samme kjede er bedre.

Jeg skal i alle fall definitivt spise på Sticks’n’sushi igjen! (Kanskje bare ikke akkurat her.)

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 166ineb
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Kære 166ineb,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.
Vi er meget glade for, at høre at jeres aften var god og at maden smagte dejligt.
Vi er beæret over, at måtte have lov at byde jer velkommen engang i fremtiden.

Desværre kan der godt være en del larm i vores restaurant, det er vi klar over.
Jeg giver dog din feedback videre til de rette, så der forhåbentlig kan blive gjort noget ved det.

De bedste hilsner

Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Wow dettte stedet må jeg bare tilbake til, fantastisk mat og flott utsikt utover hele København by.
Vi gikk for en anbefaling fra servitør på mat og drikke og det var fantastisk kombo.
Litt høy pris men det er verdt det.
MÅ BARE OPPLEVES.

1  Takk, Mort1malm
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Kære Mort,

Du skal have mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk aften. Vi giver jeres feedback videre til vores team i restauranten.

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Jeg fikk anbefalt dette stedet av en kollega og hadde høye forventninger! Disse ble så absolutt innfridd da jeg og min mann feirer vår 20. bryllupsdag ved å spise her. Fantastisk mat!

Takk, RuthN533
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018

Kære Ruth,

Du skal have mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk aften. Vi giver jeres feedback videre til vores team.

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Bare så utrolig synd at kelnere på stedet ikke helt yter kvaliteten på maten det den fortjener. De er nok trendy, men dovne ! Måtte også flytte oss fra den insekt befengte planten, da de kravlet overalt på oss !! Bra mat, dårlig service desverre. Trenger lederskap, vi kommer aldri igjen...

Takk, HarryfromDavao
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018

Kære Harry,

Tak for dit besøg og for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en uheldige oplevelse i vores restaurant. Hvis du vil sende en mail til os på sticks@sushi.dk, vil vi meget gerne vide, hvilken dato du besøgte os og vende tilbage til dig med en løsning på det utilfredsstillende besøg.

Sticks’n’Sushi

Reisende som så på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, så også på

Har du vært i Sticks'n'sushi Tivoli Hotel? Del dine erfaringer!