“Ferie”

Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 31. juli 2020

3 gang jeg har besøkt dette stedet og de leverer på topp nivå👍 kommer tilbake så fort som mulig. Meget bra

2  Takk, HansH1235

Anmeldt 13. november 2019

Er ikke så bevandret som mitt følge i sushi verden, men så langt er dette den beste jeg har vært på. Kjekt å se at kjeden har god mat flere steder. Blid og hjelpsom betjening drar trivselen opp. Verd ett besøk.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, stormsto
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2019

Kære stormsto,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit besøg hos os.
Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig aften hos. Vi giver de flotte ord videre til vores team i restauranten og håber, vi må byde jer velkommen en anden god gang.

De bedste hilsner

Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og kjempegod service. Flotte lokaler og glitrende utsikt selv på kveldstid. Anbefales om man er glad i sushi!

Dato for besøk: oktober 2019
3  Takk, Jokkeguten
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2019

Kære Jokkeguten,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit besøg hos os.
Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig aften hos og at I var glade for både servicen, udsigten og maden.

De bedste hilsner

Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

Servicen var så god som man kunne få, ingen dårlig kommentar what so ever!
Maten var helt fantastisk, bestilte wagyu beef og en maki rull som var over all forventining!
Super mat og super service

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 553sanderl
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2019

Dear 553sanderl,

Thank you for taking the time to write such a lovely review.
We are happy that you had a nice experience at our restaurant.
We hope to welcome you on another occasion.

Kind regards,

Anmeldt 24. august 2019 via mobile enheter

Rolig lunsj en tidlig ettermiddag.
Her er det bare å kjøpe en stor tallerken «med alt» Valgte denne restauranten fordi den lå nærme hotellet, men synes det var bra her.

3  Takk, Supedad_from_Norway
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019

Dear Roy_from_Norway,

Thank you for taking the time to write such a lovely review.
We are happy that you had a nice experience at our restaurant.
We hope to welcome you on another occasion.

Kind regards,

Reisende som så på Sticks'n'sushi Tivoli Hotel, så også på

Har du vært i Sticks'n'sushi Tivoli Hotel? Del dine erfaringer!