Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Makeløs mat og veldig hyggelig stemning!”
Anmeldelse av Pluto

Pluto
Vurdert som nr. 206 av 2 842 Restauranter i København
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Ble anbefalt Pluto av hotellet. De sa det var den beste i nabolaget.... vi valgte 12 retter med vinmeny. Strålende mat! Morsomme vinanbefalinger og hyggelig stemning hele veien! Makan til valuta for pengene! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, OleU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (861)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 861 anmeldelser

Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Var innom Pluto og spiste middag igår sammen med guttegjengen.
Lokalet var allerede ganske fullt når vi kom i 18 tiden, men kelneren fikk oss raskt fram til bordet vårt.
Maten smakte helt nydelig, og vi fikk anbefalt en veldig god vin til middagen.
Ellers var det veldig god service, og greie priser.
Hit skal vi tilbake!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 261kristoffers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018

Er innom denne restauranten hver gang jeg er i København, og det er det en grunn for. God og rimelig mat. Lokalet er ikke det beste, men totalt en flott restaurant.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Foodie-oslo79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2018

Veldig hyggelig kveld, vi var 12 stk, og hadde booket bord i forveien. Vi bestilte 12-retters, en av oss ville ha vegetar, hvilket dem ordnet veldig bra! Kjempegod mat til alle! Veldig grei pris for nydelig mat. Stemning, service, lokaler var toppen! Vi satt der ca 3 timer.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GosiSanna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2018 via mobile enheter

Vi hadde en stor meny. Mye variert og godt. Vi tok også vinmeny men det var en skuffelse.

Service var litt varierende og det var stadig forskjellige kelnere som serverte.

Dato for besøk: april 2018
Takk, LFCH2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pluto, så også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Pluto? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din