“Magisk”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Jeg er veldig glad i god mat! Spiste 10 retters. Det var helg magisk! Beste matopplevelsen min så langt i livet, prisen var heller ikke ille. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Helge J

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Svært god og hyggelig service, nydelig mat med anbefalt god vin. Anbefalles på det sterkeste. Rent, koselig og herlig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Lisbeth B
Anmeldt 29. november 2021 via mobile enheter

Vi gikk for 10 retter med vinpakke. Vi hadde hørt mye positivt om Pluto, hadde derfor store forventninger. God mottakelse når vi kom, god service, vennlige servitører. Første rett var den beste, kroketter med svinenakke. Perfekt stekt, god konsistens. Dessverre derifra gikk det bare nedover… vinen som var satt til funket ikke dessverre. Naturvin kan være spennende satt sammen med riktig mat. Dessverre «døde» hele vinen med maten. Du kan ikke sette samme vin til to forskjellige retter som torsk og pasta!! To totalt forskjellige smaker. Vinen «fungerte» til torsk, men funket absolutt ikke til pasta. Lurer på om Pluto prøver / vil for mye? Alt for mye som ikke stemte med
Maten og vinen. Kanskje ta en runde på menyen ved anledning…
Maten smaker ikke vondt, men midt på treet og alt alt for dyrt i forhold til leveransen. Kanskje forventningene var for store?! Finnes mange bedre plasser i København.

Dato for besøk: november 2021
Takk, Gdoginthehouse
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Meget travelt og populært sted. Spiste 12 retters med vin meny. Mange forskjellige retter med mye smak. Blandet kvalitet på vin. Stressede kelnere da det var helt fullt.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, olej_rgenr
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Bestilte 12-retters til en hyggelig pris (475 dkk). Forventningen var stor, etter å ha lest anmeldelsene her inne.
Maten var helt grei, synes menyen var forutsigbar og den var noe «kjedelig» samt med lite spennende smaker.

Stedet var hyggelig, men med en stresset betjening. Stedet var helt pakket kl 18, så kan forstå det.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Kenneth A

Reisende som så på Pluto, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Pluto? Del dine erfaringer!