“Middag med familien og venner”
Anmeldelse av RetroGusto

RetroGusto
Vurdert som nr. 47 av 3 429 Restauranter i København
Kjøkken: Italiensk
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 11. juni 2017

Liten italiensk sjarmerende restaurant med retro 70-tallsinteriør. Maten var nydelig anrettet og hadde mye smak. Selv våre jenter på 13 og 16 år som egentlig var mest lystne på pizza (noe de ikke har på menyen) synes maten var veldig god.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Kari-MetteR

Anmeldt 25. april 2017 via mobile enheter

Vi var nesten 40 som skulle spise her i forbindelse med jobbreise. Forhåndsbestilling av ulike retter fungerte bra og serveringen gikk relativt smertefritt - selv om ikke alle fikk maten likt.
Risotto som forrett var veldig godt og det var en stor porsjon. Pasta med sopp til hovedrett likeså. Maten var velsmakende og jeg satt igjen med et inntrykk av kvalitet.
Det som mangler for å få den siste stjernen er lokalene. De er ikke håpløse, men her kunne man gjort litt for å heve standarden. Påsken annen side ville det kanskje fjernet opplevelsen av å være på en restaurant i Italia...
Dette stedet kan anbefales, men jeg ville ikke satset på stedet om du er ute etter en romantisk aften i romantiske omgivelser.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Morten W
Anmeldt 25. mars 2017 via mobile enheter

Flott opplevelse. Artig 70 talls interiør. Spennende mat og god kompetanse på vin. Serviceinnstilte og oppmerksomme servitører. Her kommer vi garantert igjen 😃👍

Dato for besøk: mars 2017
2  Takk, 499gunnarm
Anmeldt 5. februar 2017 via mobile enheter

Veldig bra mat til en god pris. Lokalene er ikke store, intim stemning. Vennlig betjening og god service. Kan anbefales!

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, agthetraveler
Anmeldt 28. november 2016 via mobile enheter

Litt tilfeldig at vi havnet akkurat her, men veldig glad for d! Utrolig sjarmerende plass, passe stort, fin belysning, intimt. Maten var nydelig! Vi spiste hjemmelaget tortellini og kalvekjøtt. Masse smak! Liten minus for at kelneren snakket gebrokkent dansk som vi sleit litt med å forstå. Men han var italiensk, så d gjorde opplevelsen autentisk. Anbefales, alt i alt!

Dato for besøk: november 2016
Takk, 210hildej

Reisende som så på RetroGusto, så også på

Har du vært i RetroGusto? Del dine erfaringer!