Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat, rustikt lokale og flinke medarbeidere ”
Anmeldelse av Høst

Høst
Vurdert som nr. 43 av 2 829 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 48 - USD 128
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Virkelig flott kveld med 5 retters meny med vinpakke. Endte opp med flere overraskelser ila kvelden og talte til slutt 10 retter. God, smakfull og lekkert presentert mat, deilig vin og ypperlig service. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, mailinnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 205)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 2 205 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fikk denne restauranten anbefalt og bestilte bord 2 mnd. i forveien. Lokalet er særegent og det er også maten. Vi bestilte 3 retter og fikk flere overraskelser i løpet av kvelden :) Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lostby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Verken før, eller etter, har jeg hatt en sånn respons til en slik 5-retter. Fantastisk morsomt og veldig, veldig god mat

Dato for besøk: september 2018
Takk, Wanderer773522
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

En perfekt aften for 2 hvor vi begge bare var litt sultene og ønsket 3 retter på en fin restaurant. Det skulle vise seg å bli en stor opplevelse.
Vi tenkte at 3 retter var nok, og vi ønsket vinmeny.
Det hele startet med en aperitiff, før vi fikk brød også en overraskelse også kom første rett. Påfyll av vinen til vinpakken fikk vi også hele tiden, for det var viktig at vi ikke gikk tom.
Da hadde vi allerede fått 4 herlige smaksretter før vi kom til rett nr 2. Hovedretten var meget god den også, med en god organisk rødvin til.
Etter hovedretten fikk vi dessertvin samt nok en overraskelse som jeg tror er noe av det aller beste jeg har smakt før vi fikk desserten. Nå har vi vært igjennom 6 fantastiske retter på vår 3 retters meny.
Vi ønsket så å avslutte det hele med kaffe, og selvsagt fikk vi også her med litt overaskelse.
En uforglemmelig middagsopplevelse du sjelden får. Anbefales på det sterkest.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 708mariuse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Dette var en ineressant og behagelig restaurant med spennende mat,
Vi var 7 damer som spiste en 5-retters middag, men til sammen tror jeg vi fikk 8 ulike ting servert! Deilig mat, utradisjonelt og slett ikke så dyrt heller! Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Bodil Alver M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Høst, så også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Høst? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din