“I grunn det beste i helgen”
Anmeldelse av Cafe Fremtiden

Cafe Fremtiden
Vurdert som nr. 392 av 3 638 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Besøkte Cafe Fremtiden rett før vi skulle hjem - det angret vi på! Vi burde reist hit før. Fantastisk god stemning, mat , priser og hyggelig personell.
Kan virkelig anbefales(beste opplevelsen i helgen og vi har betalt mye for andre steder)

Takk, 106knutl

Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Et gammel og koselig spisested. Kan anbefale Stjerneskudd - det var meget bra. Hakkebøffen var helt ok - kjøttet var veldig godt, men litt lite tilbehør.
Godt utvalg av god øl.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Christina S
Anmeldt 10. april 2017

Her kommer mann inn i veldig gjestfri atmosfære i ett lite og gammelt lokale som har ett flott preg av Dansk mat og drikke kultur.
Servitøren brukte for lang tid på å ta våre bestillinger og maten var noe overpriset. Men matkvaliteten var av meget høy standard, og det er tydelig at kokken verdsetter yrket sitt. Mye forskjellig å velge i av drikke og kaffe, så her får man hva man behager.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, TOWOHA
Anmeldt 26. januar 2017 via mobile enheter

Anbefaler på sterkeste denne sjarmerende restaurant.
Er man i Nyhavn og på jakt etter et sted med dansk mat og atmosfære, må man ta en tur innom!
Varm leverpostei med bacon, sopp, sylteagurk og rødbet smakte fortreffelig. Gjerne med en Tuborg på grønn flaske og en "lille en" til, da er det deilig å være norsk i Danmark!

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Sidsel S
Anmeldt 7. juli 2016 via mobile enheter

Droppet frokosten på hotellet og spiste heller lunsj på Cafe Fremtiden (Jacobsen). Veldig gode retter; sild og vår favoritt: varm leverpostei med bacon, rødbeter...og "moske en lille aalborg snaps" :) Har vært hos "Jacobsen " tideligere, og kommer tilbake. Kan anbefales! Ps! Meget hyggelig personale. Per-Olav

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Per-Olav L

Reisende som så på Cafe Fremtiden, så også på

Har du vært i Cafe Fremtiden? Del dine erfaringer!