Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knall”
Anmeldelse av Mikkeller & Friends

Mikkeller & Friends
Vurdert som nr. 102 av 2 877 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Ydre Nørrebro
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Godt øl og god musikk = god stemning. Til og med midt på dagen. Perfekt med små 0,2 l glass for å smake masse. Testet spontanøl, husets IPA og riesling people.

Dato for besøk: november 2018
Takk, brederemb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 258 anmeldelser

Anmeldt 15. desember 2017 via mobile enheter

Flott sted for de som er glade i øl. Kunnskapsrike ansatte. Fint å kunne få smake på øl før en velger hva en vil ha. Besøk også Koelschip som har surøl så det holder

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Anniken F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2016

Fint sted å sitte en time eller kveld sammen med gode venner. Masse god øl. Lyst og rolig. Også mulighet for å sitte ute.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jonas H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2016 via mobile enheter

Var innom her med venner i helga. Godt øl ja! Men litt for lyst, hipt og trendy etter min smak. Likte de litt brunere pubene i byen bedre.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2015 via mobile enheter

Fantastisk bar med et enda større utvalg enn milkeller bar i sentrum. Det er vel verdt å ta bussen 20 min ekstra for å oppleve dette stilige OK kompetente stedet!

Dato for besøk: september 2015
1  Takk, korpsmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mikkeller & Friends, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Mikkeller & Friends? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.