Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God meksikansk opplevelse i København ”

Mæxico (fmr. Barburrito)
Vurdert som nr. 249 av 2 845 Restauranter i København
Prisklasse: USD 150 - USD 500
Kjøkken: Meksikansk, Gatemat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord samme dag gjennom Trip Advisor. Ble møtt av hyggelig betjening som snakket engelsk.
Spiste grillede scampi til forrett, kunne kanskje vært mer enn 4 Scampi. Den kom dog veldig raskt, og smakte fortreffelig
Til hovedrett hadde vi Fajitas, min kone med biff og jeg med kylling. Veldig godt og nok mat til oss begge så vi ble god og mett.
Avsluttet med dessert, Mex is, som også var veldig god
Total opplevelsen var veldig bra og anbefaler stedet om man ønsker en meksikansk opplevelse i København
PS: mulig det var pga Corona reise restriksjoner tidligere, men av alle gjestene denne kvelden alle nordmenn bortsett fra 1 par. Litt spesielt når man er i København, men nordmenn er vel glad i Meksikansk mat

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, W7672WYjohns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari57159694559, Andet på Mæxico (fmr. Barburrito), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

John! Thank you for the amazing review, we appreciate that you took the time, to let us know about your visit with us! We are super happy to hear that you enjoyed it, and that you both left feeling happy and full!
The scrimp taco is also the favorite amongst the team as well

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (286)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 286 anmeldelser

Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat, rause porsjoner, vennlig personell. De tok ekstra for tilbehøret som vi fikk beskjed om var gratis, noe som var et ganske minus. Men drar garantert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, AndreaM9384
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble anbefalt denne restauranten for veldig gode tacos.
Det var veldig fint og varmt vær i København denne helgen. Det gjorde dessverre at opplevelsen i restauranten ble noe redusert. Den er lokalisert i en kjeller ned lite aircondition. Ble veldig varmt der. Trangt lokale, men fikk en Meksikansk opplevelse.
Maten var bra og veide opp for temperaturen i lokalet.
Høy musikk.
Anbefales mest for ungdommer.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Abrandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Min kone er impulsiv og dro oss inn - jeg var meget skeptisk da jeg gikk ned den lille trappen. Personalet var koselige og service minded. Vi satt og spiste ute ved et miniatyr bord, mens smårettene kom på løpende bånd. Rettene var smakfulle og ordentlig tilberedt. Ikke noe problem å anbefale dette stedet.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, kurt M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Barburrito er et upretensiøst spisested med gode tacos og god margahrita servert i pitchere. Et utmerket sted for å stikke med venner å spise og drikke før en bytur. Anbefales!

Dato for besøk: november 2017
Takk, V3406YTkim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mæxico (fmr. Barburrito), så også på

København, Sjælland
Frederiksberg, København
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Mæxico (fmr. Barburrito)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din