Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste tacoen jeg har spist.”

Mæxico (fmr. Barburrito)
Vurdert som nr. 246 av 2 829 Restauranter i København
Prisklasse: USD 150 - USD 500
Kjøkken: Meksikansk, Gatemat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Beste tacoen jeg har spist. Vi bestilte til sammen 12 tacoer og en burrito, pluss forretter. Absolutt all maten smakte nydelig, og den krispy potet forreten var en opplevelse i seg selv! Anbefaler x1000

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, leanzingaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari57159694559, Andet på Mæxico (fmr. Barburrito), svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020
Google-oversetting

Hola Lea!
Mucho gracias for taking your time to give us a feedback!
We love that you loved our food and that you had a great time!
We look forward to seeing you again soon!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (286)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 286 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte seks tacos som var helt nydelige. Skikkelig meksikansk :) Kjæresten bestilte også en mangodrink som var veldig god. Lokalene var mye koseligere enn antatt. Super service av en utrolig hyggelig vert!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kikkadondert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari57159694559, Andet på Mæxico (fmr. Barburrito), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

Hola! We are super happy about your feedback, we appreciate it mucho!
We totally agree our mango margarita is amazing
We hope that we get to see you again soon!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Helt super liten restaurant med kjempegod mexicansk mat. Gode burritos og tacos som i tillegg ser fantastisk ut. Koselig lite lokale som gir deg en følelse av Mexico. Imøtekommende betjening og god service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari57159694559, Andet på Mæxico (fmr. Barburrito), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

Kenneth! Mucho gracias for taking the time to give us feedback. We appreciate it.
We love, that you love Mæxico. You're the star in our mæxi sky, you are the avocado in our guacamole!
We look forward to seeing you again soon!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord samme dag gjennom Trip Advisor. Ble møtt av hyggelig betjening som snakket engelsk.
Spiste grillede scampi til forrett, kunne kanskje vært mer enn 4 Scampi. Den kom dog veldig raskt, og smakte fortreffelig
Til hovedrett hadde vi Fajitas, min kone med biff og jeg med kylling. Veldig godt og nok mat til oss begge så vi ble god og mett.
Avsluttet med dessert, Mex is, som også var veldig god
Total opplevelsen var veldig bra og anbefaler stedet om man ønsker en meksikansk opplevelse i København
PS: mulig det var pga Corona reise restriksjoner tidligere, men av alle gjestene denne kvelden alle nordmenn bortsett fra 1 par. Litt spesielt når man er i København, men nordmenn er vel glad i Meksikansk mat

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, W7672WYjohns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari57159694559, Andet på Mæxico (fmr. Barburrito), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

John! Thank you for the amazing review, we appreciate that you took the time, to let us know about your visit with us! We are super happy to hear that you enjoyed it, and that you both left feeling happy and full!
The scrimp taco is also the favorite amongst the team as well

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat, rause porsjoner, vennlig personell. De tok ekstra for tilbehøret som vi fikk beskjed om var gratis, noe som var et ganske minus. Men drar garantert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, AndreaM9384
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mæxico (fmr. Barburrito), så også på

København, Sjælland
Frederiksberg, København
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Mæxico (fmr. Barburrito)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din