Flott byggverk sett utenfra, og et fint akvarium inne. Noe lite, men har et imponerende stort... les mer
Mye spennende å se for barn i alle aldre, og for voksne. Det store akvariet var høydepunktet, men... les mer
Er du opptatt av dyr og vil ha en magisk opplevelse så anbefales dette stedet! Flere kan kanskje tenke at stedet er mindre enn forventet og ikke når helt opp til forventningene sine, men har du interesse av dyr og liker å oppleve nye ting så anbefaler jeg dette!
Flotte dyr, mange aktiviteter, god informasjon ved alle tankene og flinke ansatte. Topp karakter.
Kommer tilbake hit!
Et utrolig flott akvarium, med mye aktiviteter for både store og små. Anbefaler virkelig et besøk hær om man er i København.
utrolig fint laget og anbefaler absolutt en tur her hvis du har barn eller bare liker fisker. enkelt å komme med t banen som går rett til.
Men landet med et brak....dette var ikke veldig spennende. Vi hadde hørt mye om stedet og etter å ha vært på noen akvarier opp gjennom årene trodde vi dette skulle være virkelig bra. Men akk så feil kan man ta, dette var virkelig en nedtur.
Hej Steinar,
Tak for jeres besøg og din anmeldelse.
Hvor er jeg ked af, at akvariet ikke levede op til jeres forventninger. Jeg gad nok vide, hvilke ting der skuffede jer (?)
Med venlig hilsen
Anders / Den Blå Planet
Veldig fint sted med mye kjekt å se på for alle. Glasstunellen og det enorme akvariet var fantastisk! Rent og pent sted. Fint uteområde med vannleker. Anbefales.
En fin syssel for en varm dag! Åtteåringen elsket plassen. Som flere sier -trodde vi plassen var mye større enn hva den faktisk var. Men det store akvariet med noen morsomme dykkere -gjorde opplevelsen svært god! Fine dyr og morsomme aktiviteter for barn som elsker fisk!