Nå er det på tide med en oppdatering her! Var her for fem år siden, ingenting nytt siden da. Fremdeles slitt. Var i alle fire delene man kan besøke. Alle like dårlige. Det mest posetive med opplevelsen var hyggelig betjening.
Hyggelig betjening i museet. Veldig mye morsomme objekter og fakta, samt god stemning. Anbefaler å ta seg god tid og lese beskrivelsene på de ulike objektene.
Besøkte København en kald januarhelg. På søndagen avsluttet vi med et besøk på Ripleys og HC Andersenhuset.
Ripleys er en utstilling av kuriositeter. Vi var litt skeptiske da vi betalte oss inn (hadde lest et par lunkne anmeldelser).
Brukte en liten time på utstillingen. Lo og koste oss. Var enige om dette var svært bra søndagsunderholning.
I samme luke ble vi solgt bilett til HC Andersen huset. Det var vi lite begeistret for (passer nok bedre for barnefamilier).
Hej Tengs
Tak for besøget - jeg er glad for at I havde en underholdende søndag på Ripley's Believe It or Not!
Bedste hilsener
Mikkel / Ripley's Believe It or Not
Helt greit, men ingen stor opplevelse. Hadde forventet mer, men barna var fornøyde. Blir nok ikke flere besøk for vår deg.
Dette var nedtur. Fremsto som gammelt og nedslitt. Ungene på 7 og 9 kjedet seg og minstemann på 3 sovnet.
Dette museumet skuffer aldri! Kjekke utstillinger for både store og små. Anbefaler og ta turen innom.