Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Bestill på forhånd
  
Google
Ulike måter å oppleve Torvehallerne på
fra USD 49,18
Mer informasjon
Copenhagen Food Tour
255 anmeldelser
fra USD 138,90
Mer informasjon
fra USD 45,75
Mer informasjon
fra USD 154,34
Mer informasjon
Anmeldelser (1 793)
Filtrer anmeldelser
1 793 resultater
Vurdering fra reisende
1 161
526
83
19
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 161
526
83
19
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 793 anmeldelser
Anmeldt 22. juni 2018

Hit dro vi for å spise lunsj og kikke på utvalget av mat. Det er to store haller ved siden av hverandre, den første med brød og bakevarer/konfekt og den andre med fisk, kjøtt, ost og andre delikatesser. Her kjøpte vi med oss en boks med litt forskjellig smaksprøver; cous-cous, hummus,kreps, skagensalat, kikerter-salat, potetsalat og rundstykker. Det var knallgodt. Vi satt oss ute på en av benkene der og koste oss i sola. Kjøpte også med noen danske oster og spanske skinker. Absolutt et sted å besøke hvor man enten kjøper med seg litt mat hjem eller spiser den der, veldig fint :-)

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2018

Vi var innom flere ganger i løpet av en langhelg. Vi handlet lite, men så mye. For jeg liker når de klarer å samle fine ting på ett sted. Vi satt oss ned for å titte litt på livet, og ta en kaffe, og det virker som det er god kvalitet på det meste som selges her også. Fin plassering. Anbefaler alle en tur eller to innom på sin vei.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2018

Torvhallerne er et obligatorisk stopp i København. Utmerket hvis man selv trenger utsøkte råvarer til egne måltid, noe begrenset hvis man vil spise. Vel verdt et besøk også for et glass i sola.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, tormodr2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Vi ønsket å ta en titt på hva som finnes av spennende mat på Torvhallene. Vi vle ikke skuffet. Kanskje mest imponert over grønnsakshandlerne og fiskebutikken.
Fantastisk utvalg. Gald i mat?
Da må du dit!

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, hobbykokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2018

Flotte butikker med et fantastisk utvalg av all slags mat. Mange muligheter for en smaksprøve eller et lite måltid når man trenger en pust i bakken.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Steinar W B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser