Gammel og til tider slitne og støvete utsillinger. Enkelte av installasjonene fungerte ikke. Ikke... les mer
Ikke verdt inngangspengene. Støvete, slitne utstillinger, flere elementer som ikke fungerte, noe... les mer
Ser mange har skrevet at det er forferdelig, vet ikke helt hva de forventer av et sted som det OK museum med mye artige rekorder å lese om. Å bruke en hundrelapp her skader overhode ikke!
Styr unna, dette var virkelig dårlige greier!! Gammelt, skittent, utdatert, kjedelig. Ikke bruk 100 DKr på dette.
Hej danieltS4513FS
Av, jeg er ked af at du kun syntes vi er en stjerne værd! Vi er ifærd med at opdaterer attraktionen med flere interaktive spil, hvor du kan forsøge at slå din egen rekord.
Og vi vil snart afslører verdens største Pac-Man spil! Jeg håber du vil give os en chance til næste gang du er i København.
Tak for besøget og bedste hilsener
Mikkel / Guinness World Records
Utdatert og gammelt! Ikkje verdt pengene!! Utstillingene er slitt og gammelt, og ikke oppdatert på evigheter. Dyrt var det også
Besøkte stedet sammen med en 11 åring, total inntrykket kunne nok vært bedre. Vi hadde en helt ok runde i museet, men dette var nok mest for barn. Noe gammelt og slitt er det også, det hadde nok svart seg med en oppussing.
Dette var slitent og trenger både oppussing og litt ekstra vask. Men barna syntes det var gøy og vi lærte alle mye nytt. Men plutselig var det over, så runden er kort. «Utstillingene» er støvete og det føles litt møkkete.
Mange interessante opplysninger om mange utrolige rekorder innen uante kategorier. Man bør ha god tid da det er mye interresant å finne ut av. Vi var fire voksne med barn på 8, 11 og 12 år.