Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
København
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 627)
Filtrer anmeldelser
3 627 resultater
Vurdering fra reisende
867
1 676
693
237
154
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
867
1 676
693
237
154
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 627 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2019

Enestående god beliggenhet. Gode senger og sunn og god frokost med spesielt gode, rundtstykker bakt på sunn og grov surdeig. Støyfrie rom til tross for at de ligger midt i en travel storby med utstrakt natteliv.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, fiskum2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2019
Google-oversetting

Kære Gæst,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er så glad for, at I alle havde et rigtigt dejligt ophold hos os
.
Vi håber meget, at vi kan få lov til a byde jer velkommen igen en anden gang.

Vi ønsker dig en fortsat god dag.
De bedste hilsner/Wakeup Team Tamara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger meget sentralt, både Nyhavn og Kongens Nytorv er bare en kort spasertur unna.
Rommet var litt lite men fint og helt greit for oss som bare sov der mellom alle utfluktene. Sengen var litt hard, men ikke noe problem de tre nettene vi sov der.
Frokosten var god og helt klart verdt de 90DKK vi betalte.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, malinoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2019
Google-oversetting

Kære Malinoo,

Tusind tak for din anmeldelse,

Vi er glade for, vi kunne leve op til dine forventninger under dit ophold hos os også set i forhold til sengen størrelse.

Tusind tak for dine kommentarer, vi håber, at du har nydt dit ophold også i København, og vi håber vi kan få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Vi ønsker dig en forsat god fredag,
De bedste hilsner Wakeup Team/Tamara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Rent og pent rom. God seng. Fantastisk beliggenhet med kun 5 minutters gange til Nyhavn. Eneste minus for oss på turen var at det var anleggsarbeid med slagborr utenfor som vekket oss kl. 07 hver morgen.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, kstang248877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019

Vi likte hotellet meget godt, men tungvint at sengen står helt inntil veggen...den som ligger innerst må krype oppi. Det er ikke så lett for godt voksne mennesker. Rommet var lyst og trivelig. Savnet et lite kjøleskap på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, esteen801229
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019

Et enkelt og bra hotell midt i København! Kort avstand til buss og bane og andre sentrale steder i byen.
Rene og enkle rom, helt OK frokost (morgenmad), grei betjening.
Anbefaler hotellet til alle som vil bo rimelig og sentralt i København!

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, erikduhs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser