Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 88
Vis tilbud
Expedia.com
USD 86
Vis tilbud
Hotels.com
USD 86
Vis tilbud
PricelineUSD 93
CheapTicketsUSD 86
getaroom.comUSD 110
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 995)
Filtrer anmeldelser
3 995 resultater
Vurdering fra reisende
1 009
1 811
744
261
170
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 009
1 811
744
261
170
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 3 995 anmeldelser
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet er veldig fint og rent. Det er det eneste positive jeg har å
Frukost er dyrt og en skjult kostnad, man forventer alltid inkludert frukost. Frukosten i seg selv hadde elendig utvalg, rett og slett trist frokust. Rommene er knøttsmå og kaffe er ikke gratis i resepsjonen.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 647mathiasd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kiril Kotevski, Gæsteservice/reception på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2020
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at opholdet ikke helt levede op til forventningerne.
Vi tilbyder en morgenmad som består er en buffet og koster 90 DKK. Morgenmad er ikke altid inkluderet i prisen.
Tusind tak for dine kommentarer, vi håber, at du har nydt dit ophold også i København, og vi håber vi kan få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Team Wakeup / Pawel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Dette er et rimelig hotell som anbefales. Man får det man betaler for, men ikke noe mer. Rommene er små, men rene og fine. Plasseringen er rett ved Kongens Nytorv. Har bodd der flere ganger, og jeg anbefaler det hvis du vil ha et rimelig, men godt hotell

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, ErlendWiborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019

Sentralt,grei pris-kan anbefales.Bodd der før,var fornøyd da også.Spiste ikke frokost der denne gangen,men var OK sist gang.
Rommet var pent og rent med god seng.
Hyggelig betjening.
Kort vei til Kongens Nytorv,Strøget og mye annet.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 596bjarneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2019
Google-oversetting

Kære 596bjarneb

Først og fremmest tak for at have taget dig tiden til at skrive en anmeldelse af dit ophold hos os - det er uvurderligt for os i forhold til kontinuerligt at udvikle og forbedre vores koncept og serviceniveau.

Det glæder os at høre, at i havde et godt ophold, og ikke mindst at i er vendt tilbage efter at have boet her tidligere - det er guld værd for os!

Vi håber på, at vi igen vil få muligheden for at velkomme jer på Wakeup Borgergade

Med venlig hilsen
Team Wakeup/ Malte

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Par som reiste for to overnattinger. Små, men rene og praktiske rom. Deilig seng og god frokost! Beliggenheten var strålende. Pluss for at vi fikk bo i øverste etage etter ønske -og at det sto en flaske vin og en håndskrevet hilsen da vi kom, fordi de var gjort oppmerksom på at mannen fylte 50 år!! Bor gjerne der igjen:)

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kathrine1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

Kære Kathrine,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, vi kunne leve op til dine forvetninger under dit ophold hos os.

Vi håber, du har nydt dit ophold også i København, og vi håber, vi kan få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i fremtiden.


Vi ønsker dig en fortsat god mandag.
De bedste hilsner/Wakeup Team Tamara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019

Enestående god beliggenhet. Gode senger og sunn og god frokost med spesielt gode, rundtstykker bakt på sunn og grov surdeig. Støyfrie rom til tross for at de ligger midt i en travel storby med utstrakt natteliv.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, fiskum2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KirilKotevski, Gæsteansvarlig på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2019
Google-oversetting

Kære Gæst,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er så glad for, at I alle havde et rigtigt dejligt ophold hos os
.
Vi håber meget, at vi kan få lov til a byde jer velkommen igen en anden gang.

Vi ønsker dig en fortsat god dag.
De bedste hilsner/Wakeup Team Tamara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser