Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 100
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 100
Vis tilbud
FindHotel
USD 87
Vis tilbud
Hotels.comUSD 100
PricelineUSD 100
Trip.comUSD 101
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 465)
Filtrer anmeldelser
4 465 resultater
Vurdering fra reisende
1 193
1 968
814
303
187
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 193
1 968
814
303
187
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 4 465 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2021

Sentral beliggende, enkel booking via app effektivt og dekket våre behov. Mye for pengene, rene pene rom med god seng, fin frokost. Kort vei til Nyhav og strøket. Moderne og delikat, bra lobby med god plass å sitte

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, ToreN156
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Ligger fint til i sentrum i en stille bakgate.
Rent og pent rom.
Hyggelig betjening.
Det ligger mange hyggelig spisesteder i umiddelbar nærhet. Kort vei til strøget og shopping. 150 meter og gå og man er på Kongens Nytorv.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, oslo2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi har bodd på hotellet flere ganger og vi stortrives. Det er ett mindre koselig rom og kjempe sentralt.
Parkeringshuset i nærheten var sinnsykt dyrt men det var ikke så dyrt å stå på kommunale parkeringer rett utenfor hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, marfrohys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kiril Kotevski, Gæsteservice/reception på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020
Google-oversetting

Kære gæst

Først og fremmest tak for at have taget jer tid til at skrive en anmeldelse om jeres ophold.
Det glæder os at høre, at jeres ophold levede op til jeres forventninger især i forhold til rum og lokation.

Med hensyn til parkering er der ikke så meget andet at sige end at det bare er dyrt at have bil med til storbyen :-)

Vi håber, at vi igen kan få lov at byde dig velkommen endnu engang på vores hotel snarest!

Varme sommerhilsener fra
Team Wakeup / Line

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet er veldig fint og rent. Det er det eneste positive jeg har å
Frukost er dyrt og en skjult kostnad, man forventer alltid inkludert frukost. Frukosten i seg selv hadde elendig utvalg, rett og slett trist frokust. Rommene er knøttsmå og kaffe er ikke gratis i resepsjonen.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 647mathiasd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kiril Kotevski, Gæsteservice/reception på Wakeup Copenhagen, Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2020
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at opholdet ikke helt levede op til forventningerne.
Vi tilbyder en morgenmad som består er en buffet og koster 90 DKK. Morgenmad er ikke altid inkluderet i prisen.
Tusind tak for dine kommentarer, vi håber, at du har nydt dit ophold også i København, og vi håber vi kan få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Team Wakeup / Pawel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Dette er et rimelig hotell som anbefales. Man får det man betaler for, men ikke noe mer. Rommene er små, men rene og fine. Plasseringen er rett ved Kongens Nytorv. Har bodd der flere ganger, og jeg anbefaler det hvis du vil ha et rimelig, men godt hotell

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, ErlendWiborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser