Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 187
PricelineUSD 187
eDreamsUSD 178
Trip.comUSD 186
travelup.comUSD 217
getaroom.comUSD 223
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 253)
Filtrer anmeldelser
3 254 resultater
Vurdering fra reisende
1 130
1 458
454
133
79
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 130
1 458
454
133
79
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 254 anmeldelser
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Jeg bodde her under et besøk i byen. Det er 15 minutter å gå til tivoliet, men kun et stopp med toget til Hovedbanestasjonen. Hotellet er forholdsvis nytt. Det er et ok trimrom der. Frokosten er god og servert i en romslig restaurant.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne Louise Poulsen, Direktør på Copenhagen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020
Google-oversetting

Kære gæst

Mange tak for din gode anmeldelse, det glæder os meget, at du nød opholdet hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

Fint hotell med god beliggenhet! Vi hadde rom med balkong og utsikt mot vann, det var rent og pent. Ba om dobbeltseng, endte med to enkeltsenger i stedet. Frokosten var veldig god. Kan anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Forarsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne Louise Poulsen, Direktør på Copenhagen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020
Google-oversetting

Kære gæst

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os meget, at du nød opholdet hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2020

Bodde på hotellet to dager i desember. Litt utenfor sentrum hvis du skal på Strøget, men bra beliggenhet ift Kødbyen og shopping på Fiskemarkedet (kjøpesenter). Vi har bodd her en del ganger før. Vi kom tidlig, men fikk likevel rom, da dette var tilgjengelig. Vi kunne oppgradere for ca kr 100, men sto over grunnet julefrokost i nærheten av hotellrommet. Topp service. Frokosten er veldig god. Opplevde at romtemperaturen var litt høy. Mye støy fra veien, hvis vi åpnet vinduer.

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, 421carstent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
alp_12, Guest Relations Manager på Copenhagen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2020
Google-oversetting

Tak for jeres fine anmeldelse! Vi er glade for, at valgte at bo hos os!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2019

Fantastisk opphold! Vi har ingenting å utsette på Copenhagen Island etter dette oppholdet. Ypperlig service i alle ledd; resepsjon, renholdspersonale (som vasket vårt rom selv etter kl 14:30!), og restaurant. Rene linjer gjennomgående i hele hotellet. Gode senger, god frokost, perfekt «surprise» brunch. Bra beliggenhet. Parkering like utenfor døren. Stille og rolig om kvelden. Velfungerende aircon og varme på bad.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
3  Takk, cahelles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne Louise Poulsen, Direktør på Copenhagen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020
Google-oversetting



Kære gæst
Mange tak for din gode anmeldelse, det glæder os meget, at du nød opholdet hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Bra standard på dette nye hotellet som ligger ved kanalen. Nydelig frokost i fine omgivelser ved kanalen. Reine og fine rom med badekar og gode senger. Husk å bestille rom ved kanalen, så er det ingen trafikkstøy.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, MeretheLervag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser