Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
FindHotel
USD 159
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.08.21
Expedia.comUSD 157
Orbitz.comUSD 157
ZenHotels.comUSD 159
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 369)
Filtrer anmeldelser
1 369 resultater
Vurdering fra reisende
507
467
230
102
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
507
467
230
102
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 369 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Veldig sentralt beliggende og hyggelig hotell, med gode trivelig værelse, god frokost og god service.
Det er gratis vin i foajeen mellom 17 og 18 hver dag, noe som er veldig hyggelig enten man er på vei inn etter å ha vært i byen, eller på vei ut for å spise etc.
Belysningen og vifte/avtrekk på rommet og badet kunne vært bedre, men ut over det var rommet helt i orden. Hotellet tilbyr sykkelutleie, men jeg synes 250DK per dag er for mye.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, MathiasBjornes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Fint hotel og grei beliggenhet. Synes derimot det er forkastelig at man betaler kr.199,- for en middels frokost hvor man må betale ekstra dersom man ønsker eggrøre eller bacon m.m. Absolutt ikke verdt pengene og det er for øvrig ikke opplyst om dette når man kjøper frokosten.
Videre var det en del venting i resepsjonen og servicen helt middels. Jeg ville ikke anbefalt dette hotellet ettersom det er dyrt i forhold til hva det leverer.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, Lillep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Remillard, Direktør på Hotel SP34, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020
Google-oversetting

Hej Lillep

Tak fordi du deler dine tanker og din oplevelse - det sætter vi så stor pris på da det er den eneste mulighed for at blive bedre...
Vores morgenmad er 95-100% økologisk og vi går meget op i at alt er frisklavet. Derfor er eks æg og bacon på som lidt ekstra godt som laves direkte ved bestilling. Jeg er meget obs på dine kommentarer - igen tak!

På et forhåbentligt gensyn!

Bedste hilsner
Pia Remillard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Svært hyggelig betjening og meget god og sunn frokost. Rommet hadde tre senger, men da var det ikke mer gulvplass igjen. Det var ikke plass til koffertene og ikke plass til å oppholde seg andre steder enn i sengen.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ingermaried2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Remillard, Direktør på Hotel SP34, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2019
Google-oversetting

Hej ingermaried2019

Tusind tak for dine søde ord og tak fordi du deler din oplevelse. Da vi er et typisk Københavnerhotel er alle vores værelser forskellige både af størrelse og af form og dejligt charmerende. Tak for at du nævner det!

Vi håber at få lov til at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Glædelig Jul & Godt nytår!

Bedste hilsner
Pia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Bor i 1 etage. Vinduene er ikke isolert, så når mennesker snakker utenfor, er det som de står i værelset... Lysene fra veikrysset oppleves som discokule på rommet da gardinene ikke holder det ute.Ingen luft i værelset. Vinduene har ikke sikkerhetslås på, så kan ikke åpnes. Det resulterer i altfor varmt rom! Uten sirkulasjon. Til tross for at brannalarmen gikk i 30 min i natt, mellom kl 3 og 4, kan ikke resepsjonen hjelpe meg noen ting. De syns det er et ok rom... Har betalt kr 2000 PR natt, de kan gi meg annet rom om jeg betaler 300kr mer.
Frokostbuffeten som er inkludert er veldig bra! Men må betale ekstra om du vil ha egg eller bacon.. Anbefaler ikke dette hotellet!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, karolinez812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Remillard, Direktør på Hotel SP34, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2019
Google-oversetting

Kære karoline812

Øv, det er jeg ked af at høre... Du har ikke haft den gode oplevelse her, som vi ellers altid hører fra vores gæster.
Alle vores vinduer kan åbnes, så jeg er frygtelig ked af hvis du har fået anden information.
Tak for roserne til vores Goodmorning. It's Organic som jo både inkluderer special kaffer, bobler, juices og smoothies... den er også populær!

Vi håber, trods din oplevelse at byde dig velkommen tilbage og der kontakte mig inden.

Bedste hilsner
Pia Remillard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2019

Var i København som jentetur med mamma og søster. Etter lange shoppingdager i byen var det alltid like godt å komme tilbake på til den avslappende atmosfæren på hotellet. Nordisk design, råkult og inspirerende! Servicen var bra, med et ungt og hjelpsomt personale. Veldig koselig bakgård. Best av alt: frokosten. Helt fantastisk. For oss tre er hotellfrokosten viktig i vurderingen av hotell, og dette er nok den beste jeg har smakt. Så mange sunne og friske alternativer! Omelett og bacon må betales for, men dette var ikke noe problem for oss, ettersom det var rikelig med andre alternativer.

Minus: vi hadde rom mot gata (et stort kryss), hvor det var mye støy om nettene. Man kan få bestilt rom til bakgården, der er det nok betydelig mindre støy. Veldig lite bad også.

Drar jeg til København igjen, er dette hotellet et lett førstevalg!

Romtips: Mindre støy mot bakgården
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Oda E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Remillard, Direktør på Hotel SP34, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2019
Google-oversetting

Tusind tak for alle dine skønne ord. Vi håber at byde jer velkomne tilbage!

Bedste hilsner
Pia E. Remillard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser