Show med stil!

Fantastisk show med flinke artister! Absolutt verdt å ta turen om du er innom København med venner... les mer

Anmeldt 26. november 2022
Slowpoke90
Trondheim, Norge
Dette er en riktig god opplevelse!

Wow! Hvilket show de leverer. Utrolig smidig og profesjonelt i forhold til inngang, garderobe... les mer

Anmeldt 21. april 2024
John-Greger T
Oslo, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av København
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Litt skuffende, men helt OK. OK mat. Gode sangere. Stilig lokale. God logistikk. Men ikke den højdaren jeg hadde forventet.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Geno65
Wallmans, PR-chef på Wallmans Dinnerparty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du syntes godt om både mad, lokale og logistik, og håber vi kan få lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi var mange, mange mennesker på Wallmans på en fredag. Flott show og overraskende god mat. Imponert over ar de kan lage så god mat til så mange! Anbefales!!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 600trulsp

Mange tak for de flotte ord!

Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Vi så wallmans Entorage show. Showet var veldig bra. Maten var helt grei, det var en fire retters. Showet var noe ujevnt. Åpningen og slutten var veldig bra, det var litt ujevnt i midten. Sirkus innslagene var bra spesielt den gamle mannen med fatene som snurret folk meg til å føle det som om jeg var på et skikkelig cirkus.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Roy R
Wallmans, PR-chef på Wallmans Dinnerparty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017

Mange tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god aften i vores selskab. V glæder os til at byde dig velkommen igen :)

Anmeldt 1. oktober 2017

Ble møtt av 3 flotte, syngende karer som stod på gesimsen over inngangen :-)
Showet, Entourage var fantastisk flott ! God mat og drikke til, servert av hyggelig personale toppen kvelden. Et show som kan anbefales

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Ingrid R
Wallmans, PR-chef på Wallmans Dinnerparty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2017

Mange tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på :-).
Vi håber meget, at vi snart kan byde jer velkommen tilbage igen.
Varme hilsner

Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk showopplevelse. Samtlige på scenen leverte ypperlige prestasjoner.

Lokalet var også en særdeles positiv opplevelse.

Maten var derimot dårlig. Suppen til forrett var helt Ok, mellomrettene var uspiselige + at hovedretten som besto av to ribber fra en spareribs nærmest fløt i saus sammen med noen potetkaker.
Kaken til dessert var så hard at det ikke var mulig å ta en bit med skje av den.
Vi fikk imidlertid masse vin.

Jeg anbefaler showet, men enten lar du være å spise her eller du sørger for ikke å være sulten når du ankommer.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, MaritaL
Wallmans, PR-chef på Wallmans Dinnerparty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2017

Mange tak for din feed-back. Vi er glade for at høre, at du syntes at både vores show og lokale var fantastisk, men det er selvfølgelig ærgerligt, at maden ikke faldt i din smag. Smag og behag er forskelligt, men en kage skal naturligvis ikke være så hård, at man ikke kan tage en bid af den med en ske. Hvis du havde gjorde din tjener opmærksom på dette på aftenen, havde vi haft mulighed for at udbedre dette - når aftenen først er forbi, er dette desværre for sent. Men vi sørger naturligvis for, at vores køkkenchef får din feedback vedr. maden.
Vores mad får generelt mange roser fra vores gæster, så vi håber du vil give os en chance igen næste sæson - vi vil så gerne kunne byde dig velkommen tilbage!