MortenA
Gjøvik, Norge
Anmeldelse av Absalon Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Absalon Hotel Guest Relations, Guest Services / Front OfficeAbsalon Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. mars 2024
Dear Morten
Thank you for taking the time to share your experience with us.

It's so wonderful to hear this is the second time you visited us and this time with your kids as well. Your kind words about our team really mean a lot to the entire team.

We cannot wait to welcome you with us again in the future.

Kind regards,
1 576
2 774
1 576
Anmeldt 13. oktober 2023 via mobile enheter

Sentral beliggenhet, behagelig stemning og hyggelig betjening.
Flott hotell like ved hovedbanestasjonen. Hotellet framstår nyoppusset, selv om det ifølge reklamen ble pusset opp i 2015. Flotte bad, store rom med god belysning. Eneste minus er litt harde senger og svakt vanntrykk i dusjen. Frokosten er god med det meste du forventer. Hotellet anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Knut S
Absalon Hotel Guest Relations, Guest Services / Front Office på Absalon Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2023

Kære Knut
Tak for denne fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre I havde et dejligt ophold her hos os.
Tak for de fine ord omkring vores hotel, det blev somsagt renoveret i 2015 og i år har vi fået aircondition på alle vores værelser. Tak for din feedback omkring vores senge, det er altid en smagssag og nogle gæster føler de er for bløde, andre for hårde.

Det betyder rigtig meget for hele vores team at se du anbefaler vores hotel og vi håber vi snart for muligheden for at byde dig velkommen tilbage her hos os.

Anmeldt 19. april 2023 via mobile enheter

Et flott hotel sentralt i København. Topp service både i resepsjon og bar. Koselig og romslig rom. Jeg ble oppgradert til stort dobbeltrom uten at jeg ba om det. Stille og rolig tross livlig natteliv.
Flott bad og gode senger. Frokosten var god med godt utvalg etter min smak.
Hele hotellet er kult dekorert med godt fargevalg. Her har de sans for detaljer. Hadde et supert opphold her.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, AnneTeienCollins
AHG Guest Relations, Guest Services / Front Office på Absalon Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2023

Kære Anne
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre du havde et dejligt ophold her hos os på Absalon Hotel og vi er glade for at opgraderingen gjorde et godt indtryk på dig. Dejligt at høre vores morgenmad havde et dejligt udvalg og at det passede lige ind i din smag.

Vi håber vi får muligheden for at byde dig velkommen tilbage igen hos os i fremtiden.

Anmeldt 14. november 2022 via mobile enheter

Et fargerikt og fint hotel med hjelpsomme ansatte.
Rene, fine rom.
Minus for frokostbuffet, ingen egg & bacon 😔.
Fint med kort vei til sentrumkjernen.
Reiser med DFDS der det sto at tivoli var åpent, noe det ikke var. Svært skuffende .

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, 633hildea
Andersen Hotel Guest Relations, Guest Services / Front Office på Absalon Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2022

Kære Hilde
Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig til at skrive den.

Vi er glade for at I havde et dejligt ophold hos os. Vi er kede af vores morgenmadsbuffet ikke levede op til forventningerne, vi plejer altid at have både kogte æg og røræg i vores buffet, men desværre serverer vi ikke bacon for tiden.
Vi er kede af DFDS har fejlinformeret jer omkring Tivoli, da de har lukket ind til d. 19. november og forbereder deres julesæson. Man skal altid være velkommen til at ringe eller skrive til os på hotellet, så har vi mulighed for at informere vores gæster om dette før ankomst.

Vi håber I kommer og besøger os igen i fremtiden.

Anmeldt 15. oktober 2022

Høstferie sammen med ungdommen. Fint hotell med god beliggenhet. Kun et par minutter å gå fra metro som vi tok fra og til flyplass. Gode senger, rent rom - fikk usedvanlig mange håndduker :-) Enkel frokost, men godt det som var. Koslig lobbybar. Gangavstand til det meste, nært Tivoli. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, aabrattbakk
Andersen Hotel Guest Relations, Guest Services / Front Office på Absalon Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2022

Tak for denne fine anmeldelse.

Vi er glade for at vi kunne være med til at sætte rammerne for en dejlig høstferie for jer. Absalon Hotel ligger meget centralt i København, tæt på tivoli og andre fine serværdigheder.

Vi håber vi får chancen for at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Anmeldt 29. juli 2022

Fint hotell som er sentrumsnært i København. Vi var nok heldig med rommet, og fikk et med en lang gang, - noe som ga ekstra stor romfølelse. God plass på tross av at vi hadde dobbelseng + sovesofa oppslått. Helt alright frokost, men ikke noe høydare. Ikke kjempeutvalgt, men de fleste bør klare å finne noe de liker. Alt i alt et hotell jeg kan anbefale!

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, monica302015
Andersen Hotel Guest Relations, Gæsteservice/reception på Absalon Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2022

Kære Monica
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at I havde et godt ophold i en af vores familieværelser der vender ind mod gården, hvor der er massere plads til hele familien. Vi sætter pris på din feedback på vores morgenmad og mener også helt bestemt det er muligt at finde noget for enhver smag, ellers er man altid velkommen til at spørger vores restaurant team og de vil hjælpe på bedst mulig vis.

Vi er glade for din anbefaling og håber vi får chancen for at byde jer velkommen igen.