Kom til resturanten var da lite kunder. Raskt følge til bordet men tok en stund før vi fikk bestillt mat. Etter bestilling tok det over 30 min før vi fikk bare vannet . Drinker og kaffe ble etterspurte x flere, fikk beskjed om at det var på vei. Da to av oss hadde bestilt en rett som skulle serveres i to runder fikk vi ikke maten samtidig til tross for at vi spurte om dette. Fikk drinkene etter servering av maten til de. Tok ca 45-50 min, fikk kaffen etter dette. Ser under veis at servitørene henger ved kassen/ordner hår osv i stede for å f.eks ordne kaffen. Når alle får maten kommer det feil rett til to.Varsler, etter at de tar med maten tilbake og har varslet, kommer de tilbake med retten å spør om vi vil ha det på husets regning,noe vi avslo. Måtte da vente i 12 min til på å få all maten. Maten var god, men får nok like god mat annet sted med bedre service. Ved betaling må vi spørre om å få avslag på chipsen(som vi etterbestillte da vi var sulten og måtte vente så lenge). Ei bestillte en øl som hun måtte etterspørre da det tok for lang tid å få. Oppsummert:
Lang ventetid :30 min bare for vann, 45 min mat å drinker
Dårlig service: lang tid før bestilling, dårlig oppfølging( spes. med tanken på lite kunder) feil mat.