“Klassisk brunch anbefales!”

Prisklasse: USD 13 - USD 32
Middagsalternativer: Frokost
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

På utkikk etter brunch satte vi oss ned på uteserveringen. Servitøren var der med en gang og vi valgte klassisk brunsj med juice og americano. Det tok litt tid før vi fikk drikken servert. Vi ble positivt overrasket over maten - vil spesielt trekke frem raus porsjon med eggerøre, godt stekt bacon og 2 typer ost. Mye brød som er pluss. Anbefales?

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, mgkristoffersen

Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Det tok alt for lang tid å få mat. Til og med drikke tok det tid å få. En drikke bestilling ble avglemt også. Maten var god...bestilte tapas, clubsandwich og nachos. Servicenivået må bli bedre.

2  Takk, Jokkeguten
KathrineF71, PR-chef på Zalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2019

Kære Jokkeguten.
Tak for at have taget dig tid til at skrive en anmeldelse af dit besøg.
Vi vil meget gerne vide hvilken dato og ca. tidspunkt på du besøgte Zalt på, så vi kan undersøge, hvad der er gået galt.. Skriv meget gerne til info@cafezalt.dk ATT: KATHRINE
Vi beklager selvfølgelig forsinkelse på Jeres drikkevarer!
Mange hilsner
Kathrine
Zalt

Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Helt greit sted. Vi satt ute. Tok lang tid før vi fikk maten. For lang tid. Maten var god. Trivelig inne med peis.

1  Takk, SveinTheTraveller
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Sønnen min (19) og jeg var her og spiste en tidlig middag. Han spiste mexicansk burger og jeg spiste pasta ned kylling. Begge deler falt virkelig i smak. Maten ble servert raskt. Vi satt ute og vi syns det var en rolig og fin gate å spise ved.

1  Takk, Perlemora69
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Noe av det dårligste vi har spist. Kjøttet var tørt, trevlete og smakte dårlig. Betjeningen tok ingen selvkritikk. Etter å ha smakt hvor dårlig det var betalte vi og gikk. Frarådes på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 455kimj

Reisende som så på Zalt, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Zalt? Del dine erfaringer!