Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og hyggelig betjening.”
Anmeldelse av Llama Restaurante & Bar

Llama Restaurante & Bar
Vurdert som nr. 169 av 2 829 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 41
Kjøkken: Søramerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Llama i romjulen etter å ha fått stedet anbefalt av en venn. Det var en veldig hyggelig opplevelse, med fantastisk mat og sjarmerende betjening! Vi bestilte family menu, en niretters meny til deling. Mye spennende mat som vi ikke ellers hadde smakt, men som overrasket svært positivt.

Det eneste vi har å bemerke er at de tok godt betalt for springvann. Ellers herlig opplevelse som vi gjerne gjentar!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Eline V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (733)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 733 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Herlig matopplevelse i autentiske lokaler. Maten, vinen og servicen var veldig god.
Maten og stedet bør oppleves!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 405hansn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Maten var helt sinnsykt god!
Mexicansk tapas :)
Mange små retter, en opplevelse for smaksløkene.
I loved it!!
Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 901cathrinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018

Her må du prøve deres tastingmeny. De var veldig behjelpelige med å modifisere noen av rettene. Jeg ba for eksempel om å bytte ut Duroc-gris med sellerirot "al pastor" da jeg syntes det hørtes mer uvanlig ut, og angrer ikke. Det ble høydepunktet for meg! Det andre høydepunktet var den første retten, tostada med ertemojo og urter. Men alt er kjempegodt, særlig hvis du er glad i koriander! Vi likte dessuten at det gikk litt tid mellom rettene.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Erik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestitle bord i siste liten og fikk plass på deres "spisebar", som viste seg å være et lang bord der flere gjester sitter ved siden av hverandre. Restauranten serverer tapas, noe som passet bra inn i den sosiale og litt høylytte atmosfæren. Vi spiste en 8-retters meny, også vegetarversjonen, og vat svært fornøyde med maten! Drinkene var utrolig gode. Jeg vil anbefale stedet for drinker. Servicen er god og lokalet er veldig fint.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, mathildebouyssou
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Llama Restaurante & Bar, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Llama Restaurante & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din