Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted, ypperlig mat”
Anmeldelse av Llama Restaurante & Bar

Llama Restaurante & Bar
Vurdert som nr. 153 av 3 170 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 38
Kjøkken: Søramerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Jeg har vært her to ganger, og stedet har bare helt vilt god mat! Du velger 3-4 retter, og ingen har noen gang skuffet. Det er et perfekt sted og ta med vennene sine for å imponere! Servicen er alltid Bra og stedet er flott designet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Daria Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (678)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 678 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Denne restauranten kan virkelig anbefales på det sterkeste! Vi ble møtt av en kjempe blid og koselig kelner, og fikk god hjelp til å velge blant de spennende rettene. Det ble mange nye og magiske smaksopplevelser i flotte omgivelser! Kult, intimt og veldig koselig!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 883maritd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Helt fantastisk mat og service! Anbefaler alle å ta turen for å utforske både mat og drikke. Gode drinker!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Therhell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Helt topp restaurant med en bar med spennende cocktails. Maten var nydelig , mesteparten gikk i ceviche med deilig fisk og friske smaker . Lydnivået i restauranten er tildels meget høy , men det glemmer man etterhvert som mat og drikke tar over sansene. Anbefaler en tur hit !

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2019

Hektisk og livlig restaurant, men man får personlig og god service! Maten er god, men den kom litt i skyggen av de gode cocktailene. Vi startet med den beste pisco-sour-drinken . Vi gikk for den 8 retters anbefalingen. Noen var mindre spennende, men alt godt. Er ikke noe dessertmenneske, men den vi fikk, noe is-liknende var kjempegod. Anbefaler å komme sent, så kan man gli over i kul diskostemning etter hvert.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, elma06
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Llama Restaurante & Bar, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Llama Restaurante & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din