I forbindelse med en familiehelg til København, booket jeg bord på et par restauranter på forhånd. No. 2 var en av disse.
Vi bodde på Absalon, og valgte å ta taxi til restauranten. Den ligger plassert i et område ved kanalene, helt inntil bryggekanten. Interiøret er lekkert og stilfullt (også uten duker), med flott utsikt mot sjøen. Vi ble tatt godt i mot, og bestilte en drink hver mens vi ventet på bordet. Nydelige drinker.
Til mat valgte min datter vegetar-menyen. Hun var superfornøyd, syntes alt var så smakfullt og godt. Min mann og sønn startet med pannekake med hummer, som også var et veldig godt valg. Jeg tok østers til forrett, disse kan trygt anbefales. Til hovedrett valgte vi henholdsvis havtaske (breiflabb) , dansk okse og kylling. Alle disse tre rettene var også gode, men utmerket seg ikke på noe vis.
Vi ble godt fulgt opp hele kvelden, og var veldig fornøyd med servicen. No. 2 er en restaurant som absolutt er verdt et besøk.