Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj pause på Strøget”
Anmeldelse av Cafe Europa 1989

Cafe Europa 1989
Vurdert som nr. 512 av 2 876 Restauranter i København
Prisklasse: USD 11 - USD 43
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Valgte å spise lunsj på Cafe Europa. Det tok 20 minutter før vi fikk bestilling, selv etter vi hadde sagt fra til betjeningen to ganger om at vi ønsket å bestille.

Maten er virkelig god med god utvalg. Betalte 550DKK for en øl, et glass vin, en cola, gresk salat og carpaccio.

Drar gjerne hit igjen, men da håper jeg betjeningen er litt mer påskrudd.

Dato for besøk: november 2018
Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (619)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 619 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Innom for lunsj, og bestilte club sandwich. Rikelig porsjon og god smak. Serviceinnstilte og hyggelige servitører også. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, O6329TDanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Jeg spiste frokost her på jentetur og vi ble veldig positivt overrasket! Til tross for at det ligger midt på travle Højbro Plads var betjeningen både effektiv og hyggelig. Maten var veldig bra, særlig honnør til Eggs Benedict. Store porsjoner for to jenter, så vi har ingenting å utsette på noe. Ta turen innom neste gang du er i København!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 337lenek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Det var ganske stive priser på kafeen. Spiste brunch der med en kopp kaffe hver. Vi bestilte nordisk brunch og club sandwich. De var meget god, men vi fikk hjertet litt i halsen når vi så regningen. Men det er vel grunnet beliggenhet at de har så høy pris.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Arne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2018

På Cafe Europa 1989 får en alltid en bra matbit, godt øl i trivelige omgivelser. Ligger sentral til i forholdt til gågaten, hvilket preger prisene litt.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 452kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Europa 1989, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Cafe Europa 1989? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.