“Lunsj pause på Strøget”
Anmeldelse av Cafe Europa 1989

Cafe Europa 1989
Vurdert som nr. 560 av 3 644 Restauranter i København
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Valgte å spise lunsj på Cafe Europa. Det tok 20 minutter før vi fikk bestilling, selv etter vi hadde sagt fra til betjeningen to ganger om at vi ønsket å bestille.

Maten er virkelig god med god utvalg. Betalte 550DKK for en øl, et glass vin, en cola, gresk salat og carpaccio.

Drar gjerne hit igjen, men da håper jeg betjeningen er litt mer påskrudd.

Takk, thorsgaard

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Innom for lunsj, og bestilte club sandwich. Rikelig porsjon og god smak. Serviceinnstilte og hyggelige servitører også. Anbefales!

1  Takk, O6329TDanitab
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Jeg spiste frokost her på jentetur og vi ble veldig positivt overrasket! Til tross for at det ligger midt på travle Højbro Plads var betjeningen både effektiv og hyggelig. Maten var veldig bra, særlig honnør til Eggs Benedict. Store porsjoner for to jenter, så vi har ingenting å utsette på noe. Ta turen innom neste gang du er i København!

Takk, 337lenek
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Det var ganske stive priser på kafeen. Spiste brunch der med en kopp kaffe hver. Vi bestilte nordisk brunch og club sandwich. De var meget god, men vi fikk hjertet litt i halsen når vi så regningen. Men det er vel grunnet beliggenhet at de har så høy pris.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Arne N
Anmeldt 5. april 2018

På Cafe Europa 1989 får en alltid en bra matbit, godt øl i trivelige omgivelser. Ligger sentral til i forholdt til gågaten, hvilket preger prisene litt.

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, 452kjelll

Reisende som så på Cafe Europa 1989, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Cafe Europa 1989? Del dine erfaringer!