Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Må alltid innom cafe Victor.”
Anmeldelse av Café Victor

Café Victor
Vurdert som nr. 396 av 2 997 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Må alltid innom cafe Victor. Nydelige østers og blåskjell. God service og hyggelige omgivelser. Er du ikke sjømat elsker er entrecôten også og anbefale .

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, anielao978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (739)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 739 anmeldelser

Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk silde tallerken og regesmørbrød til lunsj på Cafe Victor. God stemning og hyggelig betjening.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Eirik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2019 via mobile enheter

Vi gir topp score selv om vi ikke spiste.
Et veldig hyggelig sted i solen .
God og hyggelig service og det virket som de hadde det moro på jobb.
Anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2019

Her støter du på en mini Theatercafeen i Oslo. Topp service, hyggelig betjening og miljø.Kafeen er sentralt plassert i Kongens by. Er du her i høysesongen er det nødvendig å bestille bord.

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tom Nickelsen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

God service, up tempo sted. Men middels mat. Liten og dyr meny. Likevel kult sted. Blir nattklubb utover kvelden. Litt trangt

Dato for besøk: februar 2019
Takk, larspedern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Café Victor, så også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Café Victor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.