Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig, deilig”
Anmeldelse av Restaurant Cofoco

Restaurant Cofoco
Vurdert som nr. 38 av 2 928 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 75 - USD 160
Kjøkken: Fransk, Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Det aller beste måltidet på lang tid. Utsøkte smaker i alle retter. Hyggelig betjening og god service. Et lite minus må være at det var forferdelig varmt i lokalet. Et airconitionanlegg hadde gitt en ekstra stjerne.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 580maritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (957)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 957 anmeldelser

Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Vi snublet over dette nydelige stedet og var heldige å få et bord på en lørdag kveld der det vanligvis er stappfullt. Fantastisk mat, drikke, service, atmosfære og value for money hvis man vil ha en helaften!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, ingridue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, fantastisk vin, super service og en delikat plass. Anbefales sterkt til alle som vil ha en spennende matopplevse til en allright pris! Musling suppa MÅ prøves! som vil ha en spennende matopplevse til en allright pris! Musling suppa MÅ prøves!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, cmyrslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2018

En sjuretters middag med smaksopplevelser i kø gjorde kvelden på Cofoco fullkommen. bHer fikk vi både sjømat og kjøtt, alt delikat tilberedt og anrettet.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 661dagfinnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2018

Fanastisk mat i en flott atmosfære til en grei pris. Anbefaler spesielt desserten med pasjonsfrukt. Nam-nam :-)

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Steinar W B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Cofoco, så også på

 
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Restaurant Cofoco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din