“Salt Bistro Bar”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 22. august 2022 via mobile enheter

Bestilte vin og Fettucine al finferli med trøffel. Måtte vente lenge på vin og maten ble bestilt kl 17 når kjøkkenet åpnet. Når maten kom så fikk vi pasta som var tørr og ikke nylaget. Retten manglet trøffel og når vi påpekte dette fikk vi tilbud om å få trøffel lagt på resten av retten. Ingen tilbud om redusert pris. Så at flere klaget og sendte maten ut. Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 449annef

Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

God mat (unntatt Cæsarsalaten), bra service, fin beliggenhet (mulighet for å sitte ute på bryggen), og litt bort fra all aktivitet i Nyhavn

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Pideren
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Hadde en god opplevelse. Bestilte 4 retters meny med wine pairing. Alt var perfekt tilberedt og smakte meget bra. Servitør var serviceminded og alt i alt ga dette full score

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, torem491
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Dette er virkelig ett dannet og flott sted. Anbefaler å gå litt vekk fra turist-maset i Nyhavn. To-tre minutter unna på vei mot slottet finner du Salt.
Rent og pent, rask og profesjonell service.
Til lunch har de noe så greit som tre-smørbrød så du slipper å velge. Laks, roastbeef og reker, glimrende og nydelig.
De har også uteservering men anbefaler å sitte inne i de stilige lokalene.
Anbefales helt klart og vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, CF_Storm
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Spiste på Salt 20. juli og vi var veldig fornøyde! Vi spiste en meny med fire retter som var meget god og godt sammensatt. Servicen var upåklagelig og vår kelner fortalte enkelt og greit om hver enkelt rett.
Satt ute på koselig, rundt bord i det flotte været.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Toensberg

Reisende som så på SALT Bar & Restaurant, så også på

København, Sjælland

Har du vært i SALT Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!