“Svarte ikke helt til forventninger”

Den Lille Fede Restaurant
Vurdert som nr. 79 av 2 939 Restauranter i København
Prisklasse: USD 80 - USD 1 000
God for: Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Vi har vært her før, men denne gangen følte vi at vi var på samlebånd. Vi hadde femretter med vinmeny. Servitøren hadde det svært travelt. Fikk en liten snack med sopp til champagnen. Den var i overkant salt. Hummersuppen var god. Ellers var maten gjennomsnittlig. Litt mye saltet etter vår smak. Da vi skulle betale virket det svært vanskelig å få splitte regningen på to par.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Lala4ulu

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Du slette tid, for en fantastisk restaurant!
Vi bestilte 7 retter med tilhørende vinpakke til DK 950,-.
Menyen endres stadig og det gjør at hvert besøk vil være forskjellig fra det forrige. Fantastisk mat og brilliante vinvalg. Flotte lokaler. Superdyktig kelner som velvillig svarte på spørsmål om maten.
Dette stedet anbefales på det aller varmeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Rune1973
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte dagens 7 retter med vinpakke. En av rettene, hvit asparges med skalldyr og sitrussaus, var nydelig. En annen rett, kalventrekot, kjøttet var nydelig, resten av retten hang ikke sammen. Øvrige retter var likegyldig til dårlig. Vinpakken, som pleier å være bra på steder som selger dette, var dårlig.

Takk, Atle B
Tone A, Kommunikation på Den Lille Fede Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Hej Atle

Jeg beklager, at månedens menu ikke er faldet i din smag.
Vi kan stå inde for vores menusammensætning og har været glade for vores september-menu, som også har fået meget positiv respons. Selvfølgelig kan vi ikke altid ramme alle, men jeg håber, at du har modet på at prøve Den Lille Fede igen en anden gang. Det var ærgerligt, at det ikke var denne.

De bedste hilsner
Tone, Kommunikation

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Den lille fede leverer nok en gang, og er stadig på favorittlista over restauranter i Køben. 7 retter med stor variasjon, og med rette viner til - en herlig helaften. Sett av kvelden og nyt!!

Takk, 468rikker
Tone A, Kommunikation på Den Lille Fede Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Tusind mange tak, det varmen med den flotte anmeldelse.
På gensyn på Den Lille Fede.

Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Ok. Her snakker vi 7 retter med vinpakke for 1000kr pr person. Og da snakker vi i michelin klassen. Dette var overveldende bra. Helt sinnsykt digg mat og vin. Perfekt sammensatt. Kelnerne har stålkontroll og presenterer alle retter og medfølgende vin. *

Takk, 613peders

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi håber, at se jer igen!

Reisende som så på Den Lille Fede Restaurant, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Den Lille Fede Restaurant? Del dine erfaringer!