Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En hyggelig opplevelse”
Anmeldelse av Formel B

Formel B
Vurdert som nr. 109 av 2 843 Restauranter i København
Kjøkken: Fransk, Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Frederiksberg
Anmeldt 22. juli 2020

Vi ble tatt imot i døren og vist til et borde rette ved kjøkkenet. Her kunne vi følge med på alt som foregikk.

Alle rettene ble servert og forklert ved bordet, og vi fikk viner som passet med maten.

Det var hyggelig betjening, og et svært hyggelig gjensyn med Formel B

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leo R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (602)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 636 anmeldelser

Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Meget flott opplevelse. Fantastisk service og topp orientering om måltidet. Anbefales om du skulle søke en stjerne.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, arnsteinu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Det meste var veldig bra. Service var perfekt !!! Vinanbefalinger var veldig bra. Maten var stort sett veldig bra, bortsett fra 2 retter som var oversaltet. Usikker på om vi kommer igjen, gledet oss veldig etter å ha vært her for maaange år siden, men litt endret konsept. Stjerne i Michelin er ikke garanti alltid

Dato for besøk: august 2018
Takk, q10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018

Flott moderne restaurant, med spennende mat. Her kommer jeg nok tilbake flere ganger ved neste danmarkstur.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Foodie-oslo79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017

Skulle ha en romatisk kveld og vi valgte Formel B som vi hadde hørt var veldig bra.
Ble tatt veldig bra imot, servitørene gjorde jobben sin,kunnskap, humør og rask levering.
Champagne og god fransk vin ble levert med den utrolig velsmakende maten som kom på løpende bånd.
Alt klaffet på denne resturanten som jeg mener er noe av dei beste jeg har prøvd. Da prisen ble mye lavere enn forventet så ble det bingo!

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KeLe68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Formel B, så også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Formel B? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din