Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 15:00 - 02:00
Se gjennom høydepunkter
Drømmested for øl-hunder!

Pr. november 2019 kan du velge blant 62 øl fra fat. For å få smakt på flere typer kan det være... les mer

Anmeldt 22. november 2019
Sverre B
,
Hamar, Norge
Herlig ølutvalg på trivelige Taphouse!

For et sted! Fantastisk ølutvalg som skiftes hyppig ut, og som er lett å forholde seg til på... les mer

Anmeldt 5. april 2018
452kjelll
,
Tromsø, Norge
Les alle 438 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av København
fra kr 279,38
Mer informasjon
fra kr 358,96
Mer informasjon
Pubrunde i København
681 anmeldelser
fra kr 483,55
Mer informasjon
fra kr 1 611,84
Mer informasjon
Anmeldelser (438)
Filtrer anmeldelser
438 resultater
Vurdering fra reisende
260
141
31
6
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
260
141
31
6
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 438 anmeldelser
Anmeldt 22. november 2019

Pr. november 2019 kan du velge blant 62 øl fra fat. For å få smakt på flere typer kan det være lønnsomt å kjøpe små «tastere». «Tastere fåes på en planke som rommer 5 «tastere».

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Sverre B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2018

For et sted! Fantastisk ølutvalg som skiftes hyppig ut, og som er lett å forholde seg til på oversiktlige skjerm i baren. Hyggelig betjening og god stemning. Anbefales hvis du har lyst til å smake, utforske og drikke litt øl.

Dato for opplevelse: mars 2018
2  Takk, 452kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. desember 2017 via mobile enheter

61 øl på tap som skifter hele tiden. Spennende med så mye øl. Kunnskapsrike servitører. Fint å kunne få smaksprøver

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Anniken F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Vi var fem personer som kosa oss med flere deilige øl på en lørdags ettermiddag. Stemningen var chill og det var mange som var innom for en øl eller flere. Mange sitteplasser og alt for mange øl til å komme igjennom alt på en dag. Gleder meg til å komme tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Nokkus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. desember 2016 via mobile enheter

Leste først om stedet via AOK.com og tenkte jeg skulle prøve det ut. Pent lokale med et stort utvalg av øl fra København og Europa. Spurte bartenderen om en anbefaling og fikk en i overkant sterk øl. Godt fornøyd med utvalget og stedet. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Geir_Arild_Byberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser