“Frekk servering”

Kjøkken: Italiensk
Omgivelser: Indre Vesterbro
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Frekk betjening og kull i maten, samt at maten var svidd. Ble oppriktig provosert av den veldig lite imøtekommende betjeningen

Takk, Tobias H

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Valgte denne restauranten for å få oss et godt måltid under vårt opphold på Tivoli i København.

Personalet virket sure, men fikk et fint bord borte ved vinduet.

Maten var dyr, men ikke bra. Veldig kjedelig mat.

Prøv et annet sted om du vil ha noe annet enn pizza.

Takk, thorsgaard
Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Vi var to barnefamilier som ville spise sammen. Fikk beskjed om at de ikke hadde bord til 8 pers. Det er fint nok. Da vi spurte om det var mulig å få to bord til fire fikk vi på en krass og sur måte beskjed om at han ikke hadde bord til oss.
Har aldri følt meg så uønsket på en restaurant før, rett og slett skandaløs behandling!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 733elinr
Anmeldt 23. september 2017 via mobile enheter

Vi var en familie på 14stk, gledet oss til italiensk pizza. Maten var Ok ,men sjefen i døra var ekstremt sur og ugjestmild
Anbefales ikke!!!!!! Han på bilde var en ukoselig fyr
Sjærpings!!!

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, Lars Erik N
Anmeldt 12. august 2017 via mobile enheter

Maten var det ikke noe å si på. God pizza og deilig spaghetti som barna elsket. Men når man blir møtt med skeptiske og negative servitører som er mest opptatt av hvor mange retter vi har bestilt før de bestemmer seg for om vi får lov å spise der, så mister man respekten for stedet. Hvor er servicen? Vi burde reist oss og gått med denne mottakelsen. Helt håpløst! Dere burde tenke dere om hvis dere ønsker flere gjester i restauranten og om dere ønsker ar de skal føle seg velkomne.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, 944catharinaj

Reisende som så på La Vecchia Italia, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i La Vecchia Italia? Del dine erfaringer!