“God mat”

Vurdert som nr. 367 av 3 637 Restauranter i København
Kjøkken: Italiensk
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat og god service. Kunne lage alt laktosefritt uten problemer. Vi spiste 7-retter sommermenyen med vinpakke.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Minabr90

Anmeldt 6. juli 2022

Vi kom for andre gang iår og ble ikke skuffet denne gang heller. Denne gang prøvde vi syv retter med vinpakke. Nydelig mat og vin, dagens vinner var pastaen. Det er forholdsvis høyt lydnivå, men veldig god atmosfære og rask og smidig servering fra flinke folk. Vi kommer igjen.

Takk, Pjenker
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, fantastisk vær og nydelig mat i lystig gastrolag😀 Spiste småretter og alt smakte sååå godt. Anbefales på det varmeste😀

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, annelenes_13
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig tasting og vinmeny🤩 Full restaurant med masse liv, og deilig stemning. Både mat, service og stemning var helt topp. Hit vil jeg anbefale alle som skal dra til København og ta turen😌

Dato for besøk: mai 2022
Takk, TrineBorre
Anmeldt 16. oktober 2021 via mobile enheter

3 vennepar i 50-årene klar for en hyggelig middag, men konseptet viste seg å ikke passet helt for oss. 7 retter med vinpakke ble bestilt i svært støyende omgivelser. Maten kom raskt, nesten samlebåndsaktig, men ingen kunne høre noe av hva servitøren fortalte om det som ble servert. Smak og presentasjon var helt ok. Den kanskje største skuffelsen var vinen. Begrepet «naturvin» var nytt for oss og en stor nedtur. Vi fikk 5 viner, alle fra anerkjente distrikter i Frankrike og Italia, hvitt, rosé, rødt og dessertvin. Dessverre smakte alt av gjær og sulfitt. Blir lenge til neste gang. Som sagt, dette er et populært sted og har sikkert sin fanskare blant de yngre. For oss ble denne kvelden minnerik på en ikke så bra måte. Sorry Gorilla…

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, b_rrep

Reisende som så på Restaurant Gorilla, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Restaurant Gorilla? Del dine erfaringer!