“Skyhøyt nivå på sushien!”
Anmeldelse av Sushi Lovers

Sushi Lovers
Vurdert som nr. 406 av 3 636 Restauranter i København
Kjøkken: Sushi
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 24. januar 2019

Måltidet smakte som en utsøkt symfoni, og så slående delikat ut. "Gourmet Lover" besto av tempura maki med laks, tunfisk og avocado på toppen, vårløk, rogn, chilimajones, og noen uidentifiserte ingredienser, samt seks utsøkte og originale nigiri. I alt den beste sushien jeg har fått servert noen sinne!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tore H

Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Er man glad i sushi er dette et bra valg. Dette er topp kvalitet. Gode pakker og smakskombinasjoner. Heller ikke overpriset.
Virker meget profesjonelt.
Litt å gå på med hensyn til kundeopplevelse under bestilling/kjøp. Men det oppveies av kvalitet i leveranse.
Da er det bare å nyte.

Takk, Gullord
Anmeldt 22. november 2017

Grei Sushi"kafeteria" i Torghallene på Nørreport. Sushien lages mens du venter og gir da inntrykk av å være fersk, noe den også er. Torghallene er i seg selv verd et besøk med ferske råvarer både fra havet, kjøtt og andre landbruksprodukter.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Hans Erik G
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Sushirestauranten ligger i en mathall, noe vi ble overrasket over da vi først trodde det var en egen restaurant. Derfor var vi litt skeptiske i starten. Maten og drikken vi ble servert var fantastisk og det samme var servicen. Det viste seg å bli en fantastisk matopplevelse og det at vi satt i en mathall med ulike mennesker og boder gjorde faktisk opplevelser spesiell. Dette er nok den beste sushien jeg har smakt og jeg anbefaler på det sterkeste og dra dit!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Ingridboneng
Anmeldt 13. juni 2017

Denne sushi restauranten har det som må være den beste sushi i Danmark. Råvarene er av svært høy kvalitet og betydelig høyere enn hva du finner på de alle fleste sushi restauranter i premium segmentet. Anbefaler at du velger celebration menyen, denne er et kunstverk av ulike sushi varianter. Kudos til de kokker du finner på Sushi Lovers, de er meget dyktige, virkelig world class. Når servicen i tillegg også er profesjonell og effektiv er dette alltid en meget hyggelig opplevelse. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Anders r

Reisende som så på Sushi Lovers, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Sushi Lovers? Del dine erfaringer!