Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fancy fastfood”
Anmeldelse av Sliders - Noerrebro

Sliders - Noerrebro
Vurdert som nr. 20 av 175 Smått og godt i København
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Omgivelser: Indre Nørrebro
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre Nørrebro
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Jeg var her med mine foreldre, min bror og hans kjæreste. Jeg hadde sliders nr. 1, 2 og 4 i vegetar-versjon, søtpotetfries, chili mayo-dip og en Light & breezy-drink. Sliders 1 og 2 var fantastiske og en la ikke spesielt merke til at de var basert på kjøttfrie alternativ. 4 var ikke like imponerende, men flere i mitt følge likte den i original/kjøtt-versjon. Både fries og dip var veldig gode. Drinken var fantastisk, frisk og god. Skulle bare ønske den var litt større mtp. prisen for den (85 DKK).
Litt dyrt, men vil likevel anbefale stedet!
Veldig god mat i en fin og moderne restaurant. Et slags gourmet fastfood sted.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Maliny00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (339)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 339 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Små burgere i mange ulike smaker. Nydelig mat med mye smak! Hyggelig priser også.
Stedet feiret 5 årsdag når vi besøkte det, ekstra feststemning denne dagen og spesial meny.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 566hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Supert sted for å smake mange varianter av burgere. Flere av sliderne er virkelig gode. Digg fries, og kaldt øl.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, _rnulfk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Gode sliders, det var 10 forskjellig å belge mellom. Fries var bra stekt. Tok litt tid å få maten til tross for at det ikke var fullt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Beste burgrene vi noen gang har smakt. Konseptet med å ta små burgere for å kunne smake fler retter og smaker passet oss perfekt!! Tok burger 1 og 7- nam!! Vi kommer garantert tilbake. Blir å fantasere lenge om denne matopplevelsen igjen

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Renate H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sliders - Noerrebro, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Sliders - Noerrebro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din