“Fancy fastfood”

Vurdert som nr. 17 av 229 Smått og godt i København
Omgivelser: Indre Nørrebro
Omgivelser: Indre Nørrebro
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Jeg var her med mine foreldre, min bror og hans kjæreste. Jeg hadde sliders nr. 1, 2 og 4 i vegetar-versjon, søtpotetfries, chili mayo-dip og en Light & breezy-drink. Sliders 1 og 2 var fantastiske og en la ikke spesielt merke til at de var basert på kjøttfrie alternativ. 4 var ikke like imponerende, men flere i mitt følge likte den i original/kjøtt-versjon. Både fries og dip var veldig gode. Drinken var fantastisk, frisk og god. Skulle bare ønske den var litt større mtp. prisen for den (85 DKK).
Litt dyrt, men vil likevel anbefale stedet!
Veldig god mat i en fin og moderne restaurant. Et slags gourmet fastfood sted.

1  Takk, Maliny00

Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Små burgere i mange ulike smaker. Nydelig mat med mye smak! Hyggelig priser også.
Stedet feiret 5 årsdag når vi besøkte det, ekstra feststemning denne dagen og spesial meny.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, 566hildem
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Supert sted for å smake mange varianter av burgere. Flere av sliderne er virkelig gode. Digg fries, og kaldt øl.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, _rnulfk2015
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Gode sliders, det var 10 forskjellig å belge mellom. Fries var bra stekt. Tok litt tid å få maten til tross for at det ikke var fullt.

Takk, ellen_svh
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Beste burgrene vi noen gang har smakt. Konseptet med å ta små burgere for å kunne smake fler retter og smaker passet oss perfekt!! Tok burger 1 og 7- nam!! Vi kommer garantert tilbake. Blir å fantasere lenge om denne matopplevelsen igjen

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Renate H

Reisende som så på Sliders - Noerrebro, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Sliders - Noerrebro? Del dine erfaringer!