Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”
Anmeldelse av A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw
Vurdert som nr. 646 av 2 829 Restauranter i København
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Det var en meget travel kveld i restauranten på grunn av juleåpning i Tivoli, men betjeningen hadde et godt humør, fulgte oss godt opp mens vi var der og maten var nydelig. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, schgei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
A-H-B-Tivoli, Chef  på A Hereford Beefstouw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, I havde en god aften på vores restaurant. Vi glæder os til at se jer igen. Med venlig hilsen Claus Thomsen, A Hereford Beefstouw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 293)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 294 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Vi var på Tivoli en kveld da vi var i København- dessverre hadde vi ikke fått med oss at de fleste spisestedene stengte matservering til kl.22.- heldige oss fikk komme inn her for en matbit. Vi spiste nydelig kyllingbryst, med bernaisesaus og chips ved siden av. Kjempegodt kjøtt og nydlig tilbehør.

Dato for besøk: september 2018
Takk, tinahN3514PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Vi var 10 personer som satt ute og spiste. Velvillig personale som raskt arrangerte et langbord. Litt lang ventetid på maten, men maten var god. Jeg spiste filetsteak og den var mør og god, me med noen slintrer. Litt trangt å sitte ute, og ikke spesielt trivelig selv om det var mye folkeliv i gaten. Ligger like ved tivoli. Veldig greit når det kom til å dele regningen på 10. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, knvat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Stedet ligger sentralt til ved Tivoli. De serverer gode biffer, og har bra service.
Stedet kan anbefales når du ønsker et biff måltid.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

God mør biff med god saus og annet tilbehør. Bordbooking og plassering etter ankomst gikk raskt og greit. Det eneste å trekke for var stekegrad på kjøttet og litt lang ventetid. Et så stort sted bør ta høyde for et visst trykk av gjester på en lørdags kveld. Takk for oss, vi sees.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Bjarne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CamillaImmersen, Online Marketing Koordinator på A Hereford Beefstouw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2018
Google-oversetting

Kære Bjarne,

Mange tak for anmeldelsen.
Det glæder os meget at høre, I havde en god oplevelse og vi ser meget frem til at byde jer velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen Camilla, A Hereford Beefstouw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på A Hereford Beefstouw, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i A Hereford Beefstouw? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din