For de som virkelig setter pris på veldig godt kjøtt så er dette stedet. Det finske kjøttet må bare prøves.
10–14 av 1 351 anmeldelser
Det var en meget travel kveld i restauranten på grunn av juleåpning i Tivoli, men betjeningen hadde et godt humør, fulgte oss godt opp mens vi var der og maten var nydelig. Kommer gjerne igjen.
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, I havde en god aften på vores restaurant. Vi glæder os til at se jer igen. Med venlig hilsen Claus Thomsen, A Hereford Beefstouw
Vi var på Tivoli en kveld da vi var i København- dessverre hadde vi ikke fått med oss at de fleste spisestedene stengte matservering til kl.22.- heldige oss fikk komme inn her for en matbit. Vi spiste nydelig kyllingbryst, med bernaisesaus og chips ved siden av. Kjempegodt kjøtt og nydlig tilbehør.
Vi var 10 personer som satt ute og spiste. Velvillig personale som raskt arrangerte et langbord. Litt lang ventetid på maten, men maten var god. Jeg spiste filetsteak og den var mør og god, me med noen slintrer. Litt trangt å sitte ute, og ikke spesielt trivelig selv om det var mye folkeliv i gaten. Ligger like ved tivoli. Veldig greit når det kom til å dele regningen på 10. Kan anbefales.
Stedet ligger sentralt til ved Tivoli. De serverer gode biffer, og har bra service.
Stedet kan anbefales når du ønsker et biff måltid.