“Veldig smakfullt og kreativt kjøkken”
Anmeldelse av Kiin Kiin

God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Nørrebro
Anmeldt 24. juni 2019

Veldig herlig og avslappende stemning, super kreativt kjøkken og fantastisk personal. Det var også svært hyggelig at chef/eier kom for å hilse på- samt signere egen bok, som vi selvsagt kjøpte et eksemplar av. Anbefaler å følge kjøkkenets meny/vin-anbefaling - alt var særdeles velsmakende og kombinasjonene meget gode.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Pål E

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en utrolig, velsmakende matopplevelse på Kiin Kiin. Det er lenge siden jeg har spist så mye god mat. Det smakte godt, det var mye gøy å se på og ikke minst lukte. Flere av rettene var som små kunstverk. Vi tok med vinpakke og kan absolutt anbefale det. Servicen var veldig bra og betjeningen var høflige og samtidig morsomme. Kommer gjerne tilbake.

Takk, FrkBlix
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Aldri har jeg spist så mye godt.
En rekke snack først og så en rekke små retter. Et syn for øye og eksplosjoner i ganen. Vi tok vinpakke, og det er å anbefale.
God service på toppen gjorde kvelden til et eventyr.

Takk, IngerLillS
Anmeldt 14. september 2018

Vi trodde virkelig vi var i thailand på fine dining! Absolutt ALT var perfekt! De små starterne vi fikk i loungen med ett glass champange. UTROLIG smaker og et syn for øyet. Videre opp til vårt bord med en utsøkt betjening som tok oss med på en reise. De var AMAZZING også! ALLE rettene var en opplevelse så vi måtte kjøpe med oss kokeboken hjem! Var en fantastisk måte å feire vår bryllupsdag! <3 WE BE BACK!

Takk, judith h
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte København første helg i desember 2017. Valgte denne restauranten etter anbefaling fra kjente. Hadde en perfekt kveld. Utrolig bra service. Fine lokaler. Spennende retter som smakte herlig. Flott vinmeny. Verdt pengene!😉Anbefales!

Takk, mrifreak68

Reisende som så på Kiin Kiin, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Kiin Kiin? Del dine erfaringer!