“Elendig service - styr unna!”
Anmeldelse av BrewPub

BrewPub
Vurdert som nr. 160 av 3 629 Restauranter i København
Kjøkken: Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Elendig service! Hadde forhåndsbestilt bord, men ventet lenge ved bordet og måtte etterspørre menyer. Lang ventetid før vi fikk bestilt, og deretter veldig lang tid før maten kom. Vi ble totalt oversett, servitørene var ikke interessert i oss som kunder. Fikk mat langt om lenge, og den var kun helt ok.

Takk, Sidsel R
jensm717, Ejer på BrewPub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2022

Hej Sidsel R,
Jeg er naturligvis ked af at høre om dit besøg på BrewPub.
Jeg kan kun beklage, at vi åbenbart havde en kollega denne aften, som bestemt ikke lyder til at være opmærksom!
Jeg kan kun sige, at din oplevelse bestemt ikke er det vi ønsker for BrewPub - og jeg tænker da også, at det må have været "en enlig svale".
mvh
Jens, BrewPub

Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Trivelig plass- hyggelig lokale og ansatte! De ansatte er kunnskapsrike med spesielt fokus på brygger øl. De lar deg smake før du kjøper.

Dato for besøk: september 2018
Takk, tinahN3514PC
Anmeldt 1. oktober 2017

Stakk innom for en sen lunsj. Fikk da en av de bedre hamburgerne jeg har smakt !
Testet også et mørkt øl som var absolutt brukbart :-)

Dato for besøk: september 2017
Takk, Ingrid R
jensm717, Direktør på BrewPub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2017

Hej Ingrid R,
Og mange tak for din anmeldelse!! Godt at høre, at du både fik god mad og ditto øl :)
Med venlig hilsen
Jens

Anmeldt 28. mai 2017

Hadde de vært mer enn 2 på serveringen hadde dette vært en 5'er. Vi var 4 venner på København tur og skulle spise "frokost". Vi hørte stedet var populært og bestilte bord i haven som var åpnet for sesongen noen få dager tidligere. Restauranten var mindre enn halvfull da vi ankom. Vi ble vist et hyggelig bord. Så begynte ventingen. Stedet var totalt underbemannet. Bord ble ikke ryddet da gjester gikk. Vi måtte til slutt gå til baren å be om servering. ....dog... stedet har et bredt utvalg av egen-brygget øl. Du får kjøpt en brett med smaksprøver, strålende. Maten vi etterhvert fikk var varm, velsmakende og appetittlig. Synd med underbemanningen..... Service var utilgivelig.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, An2n56
jensm717, Direktør på BrewPub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017

Hej An2n56,
Mange tak for din anmeldelse - men jeg kan naturligvis kun beklage, at I oplevede en forringet service under Jeres besøg.
Men også hos os kan vi desværre opleve, at en af vores kollegaer må melde sig syg, og det kan tage tid at få en anden kollega til at træde til.

Men det glæder mig da at høre, at I både kunne lide vores øl & mad.
Vi håber at ser Jer en anden gang - med flere kollegaer til at servicere Jer!!

Med venlig hilsen
Jens Mortensen

Anmeldt 19. mars 2017

Har besøkt Brew Pub 3-4 ganger i løpet av de siste årene, bestandig vært fornøyd med både service og mat/drikke. Anbefaler stor lunsj tallerken, masse forskjellig godt. Veldig mye godt øl som blir lagd der også. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Frank N
jensm717, Direktør på BrewPub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2017

Hej Frank,
Mange tak for din anmeldelse - Det glæder os at høre, at du haft gode oplevelser under dine besøg på BrewPub København!

Reisende som så på BrewPub, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i BrewPub? Del dine erfaringer!