Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 23:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve ESCAPE ROOM by Midgaard Event på
Da Vinci Escape Room
92 anmeldelser
fra USD 55,80
Mer informasjon
SHERLOCK Escape Room
30 anmeldelser
fra USD 111,59
Mer informasjon
Anmeldelser (979)
Filtrer anmeldelser
979 resultater
Vurdering fra reisende
858
114
5
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
858
114
5
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 979 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Anbefales!
Dyktig gamemaster som tok oss gjennom rommet og oppgavene på en profesjonell måte. Vi fikk virkelig testet samarbeidsevnen våre på en morsom måte. Takk for en kul opplevelse

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 853renatej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anja S, Eventkoordinator på ESCAPE ROOM by Midgaard Event, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018
Google-oversetting

Hej,

Tak for besøget og den fine anmeldelse. Det glæder mig at høre at I havde en god oplevelse i rummet.
Vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen.


Med venlig hilsen
Anja Stenstrup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Vi var 6 voksne som prøvde oss på Da Vinci-rommet. Selv om vi ikke klarte å komme oss ut innen en time, var det en veldig kjekk aktivitet, og vi opplevde god service hos den hyggelige betjeningen hos Midgard Event!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, h_vard_2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille M, Eventkoordinator på ESCAPE ROOM by Midgaard Event, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2018
Google-oversetting

Hej Håvard,

Mange tak for jeres besøg.
Vi er glade for at I havde en sjov oplevelse også selvom I ikke nåede at komme ud og at I nød vores hyggelige omgivelser, da vi gør meget for at skabe de bedste rammer for jeres besøg.

Jeg håber at vi ses igen.
Med venlig hilsen
Pernille

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2017

Escape room anbefales. «Da Vinci-rommet» inneholdt utfordrende oppgaver, som var krevende, men samtidig var det veldig morsomt.

Dato for opplevelse: november 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, marthen125
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille M, Gæsteansvarlig på ESCAPE ROOM by Midgaard Event, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2017
Google-oversetting

Hej Marthen,

Mange tak for jeres besøg. Det er dejligt at I havde en sjov og udfordrende oplevelse i vores Da Vinci Escape Room.

Jeg håber at vi ses igen!

Med venlig hilsen
Pernille

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2017 via mobile enheter

Meget bra! Her fikk ungdommer og voksne testet seg. Logisk tankevirksomhet kombinert med historiekunnskaper. Fantastisk opplegg. Anbefales

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 603rolfb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille M, Gæsteansvarlig på ESCAPE ROOM by Midgaard Event, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2017
Google-oversetting

Hej Rolf,

Mange tak for besøget. Det var en fornøjelse at have jer i vores Escape Room.
Det er dejligt at I fik en masse ud af det.

Med venlig hilsen
Pernille

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Dette var supergøy! Kan godt anbefales som en familieaktivitet ‍‍‍ Hyggelig betjening og god service.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, BenteBohler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bettina W, Gæsteansvarlig på ESCAPE ROOM by Midgaard Event, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2017
Google-oversetting

Hej :)

Tusind tak for jeres besøg og anmeldelse af vores Escape Room :)

Vi håber at vi ses igen :)

Mvh.
Bettina W.
Escape Room by Midgaard Event

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser