Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott restaurant og hyggelig personale. ”
Anmeldelse av Ristorante Italiano

Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 125 av 2 785 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 32
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Denne restauranten kan virkelig anbefales. Vi spiste pasta og pizza og var virkelig fornøyd. I tillegg tok vi noen drinker og litt is. Alt var bare supert. Personalet var også veldig hyggelig og imøtekommende.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, mortenm1405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ristoranto-Italiano, Owner på Ristorante Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2020
Google-oversetting

Kære Morten,

Tak for anmeldelsen!
Vi er meget glade for at I har haft en hyggelig oplevelse ved at besøge os, og at maden samt betjeningen levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at byde jer velkomne igen en anden gang hos Ristorante Italiano.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 210)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 210 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020

God italiensk restaurant, den eldste i byen, rett bak Strøget med koselig uteservering med musikk. Pluss for glutenfrie varianter i pasta , og glutenfri arrabiata.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, heidichristine0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ristoranto-Italiano, Owner på Ristorante Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2020
Google-oversetting

Kære Heidi,

Tak for anmeldelsen!
Vi er meget glade for at I har haft en hyggelig oplevelse ved at besøge os, og at maden samt betjeningen levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at byde jer velkomne igen en anden gang hos Ristorante Italiano.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Svært god mat. Rikholdig meny. Bra priser. Super betjening
Dette er et sted som virkelige kan anbefales. Vi ender som oftest der når vi er i København og har aldri blitt skuffet.
For vår del er dette en sikker vinner og et sted vi alltid besøker når vi er i København

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tohan50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ristoranto-Italiano, PR-chef på Ristorante Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020
Google-oversetting

Kære Tor

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord! Det varmer os meget at I nyder vores restaurant så meget at I har lyst til at besøge os gentagne gange.

Vi ser frem til byde jer velkomne igen en anden gang.

Bedste hilsner
Martin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette er bare rett og slett supert! Kalv ned gorgonzola, beef, husets rødvin og irish cofee. Og en mojito til forrett!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Randi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ristoranto-Italiano, PR-chef på Ristorante Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020
Google-oversetting

Kære Randi

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har nydt dit besøg hos os, og at maden var i top!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsner
Martin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2019

Stor og variert meny med store porsjoner. Vi hadde en tre retters meny og med store porsjoner så ble det litt mye for oss.

Vi besøkte restauranten med barn, og hadde en veldig hyggelig opplevelse. Kelneren var veldig oppmerksom og passet på at alle hadde en fin opplevelse.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Pål-Morten G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ristoranto-Italiano, PR-chef på Ristorante Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2019
Google-oversetting

Kære Pål-Morten

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at I har haft en god oplevelse da I besøgte os, og at både maden og betjeningen levede op til jeres forventninger.

Vi ser frem til at byde jer velkomne igen en anden gang.

Bedste hilsner
Martin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante Italiano, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din